Κάποια έρευνα για την online εργασία στο σπίτι

20: Χορηγίες επωνυμιών

Αυτή η στρατηγική λειτουργεί παράλληλα με τις χορηγίες, αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκη. Πολλές επωνυμίες θέλουν περισσότερα από μια διαφημιστική ανάρτηση όταν συνεργάζονται μαζί σας. Στην πραγματικότητα, είναι συνήθως πρόθυμοι να πληρώσουν για κάποιο είδος πακέτου χορηγιών που περιλαμβάνει γραπτό περιεχόμενο, βίντεο, κοινωνικές κοινοποιήσεις και άλλα.

Έχω κάνει μερικά από αυτά τα χρόνια και μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα αλλά και τεράστιο πόνο! Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι να παραλείψετε κάποια στεφάνη και να έχετε μεγάλο αριθμό, μπορείτε σίγουρα να θεωρήσετε τις χορηγίες επωνυμίας ως έναν άλλο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

21: Βιβλίο ή eBook

Τέλος, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να γράψετε ένα βιβλίο. Έγραψα ένα βιβλίο με το όνομα Soldier of Finance πριν από μερικά χρόνια, αλλά ακόμα πωλώ αντίγραφα μέχρι σήμερα. Η ανάπτυξη του καναλιού μου στο YouTube ήταν μεγάλο μέρος αυτού και είμαι για πάντα ευγνώμων.

Το σπουδαίο πράγμα για ένα βιβλίο ή eBook είναι ότι μόλις βρεθεί εκεί, μπορείτε να το πουλάτε ξανά και ξανά. Επιπλέον, μπορείτε να γράψετε ένα βιβλίο για οποιοδήποτε θέμα θέλετε! Εάν ενδιαφέρεστε για οποιοδήποτε θέμα, χόμπι ή ιδέα, υπάρχουν πιθανώς και άλλοι άνθρωποι. Συμπληρώστε τις # 1 διαδικτυακές έρευνες

Οι εταιρείες χρειάζονται συνεχείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αντιλαμβάνονται τα προϊόντα / τις υπηρεσίες τους: τι τους αρέσει γι ‘αυτές, τι δεν τους αρέσει, πώς να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών κ.λπ. Θα πληρώσουν για να λάβουν αυτές τις πληροφορίες για να ενθαρρύνουν τους χρήστες να εγγραφούν. για έρευνες. Τόσο απλό όσο φαίνεται! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας φορητός υπολογιστής, σύνδεση στο Διαδίκτυο, λίγο ελεύθερο χρόνο και μια ιδέα. Ελέγξτε τις διαδικτυακές έρευνες!

2 Εκτελέστε αμειβόμενη διοικητική εργασία

Εάν έχετε βασικές δεξιότητες υπολογιστών και δεν σας πειράζει να κάνετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, μπορείτε να βρείτε εργασία από φακέλους στο σπίτι, να εισαγάγετε δεδομένα ή να εργαστείτε ως τηλεμάρκετ.

3 E-bay

Η πώληση πραγμάτων στο e-bay είναι εξαιρετικά εύκολη και ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε κάποια χρήματα τσέπης. Για παράδειγμα, με την πώληση παλαιών ρούχων που δεν σας ταιριάζουν πλέον. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε και να πουλήσετε τα παλιά ρούχα των φίλων και της οικογένειάς σας και να κερδίσετε ακόμα. Είναι απλώς θέμα δημιουργικότητας. Ανάλογα με το χρόνο που επενδύετε, μπορεί πραγματικά να έχετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα.

Shutterstock _204877840_770x 512

4 Freelance θέσεις εργασίας

Το Freelancing είναι μια ευρεία βιομηχανία και περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές θέσεις εργασίας. Επέλεξα τα τρία αγαπημένα μου:

blogging

Εάν θέλετε να γράψετε, αυτή είναι μια ευέλικτη επιλογή. Μπορείτε να γράψετε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να εργαστεί και πρέπει να αφιερώσετε ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα, αλλά μπορεί τελικά να γίνει σταθερός μισθός.

vlogging
Τα Vlog είναι βασικά ένα blog, αλλά αντί να δημοσιεύετε άρθρα, συνήθως δημοσιεύετε βίντεο με κείμενο και εικόνες. Είναι ένας καλός τρόπος για να προσελκύσετε θεατές και ενθαρρύνει πολλή αφοσίωση.

Μετάφραση
Εάν είστε καλοί στις γλώσσες, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Ιστότοποι, έγγραφα, περιεχόμενο κ.λπ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζητούν βοήθεια με τη μετάφραση. Υπάρχει πολλή δουλειά εκεί έξω και εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε πόσο μπορείτε να χειριστείτε.

5 Διαδικτυακές εργασίες διδασκαλίας

Εάν αισθάνεστε ότι κερδίζετε χρήματα στο Διαδίκτυο σημαίνει ότι έχετε μια σόλο δουλειά χωρίς ανθρώπινη αλληλεπίδραση, τότε το να γίνετε διαδικτυακός δάσκαλος μπορεί να είναι για εσάς. Αυτή η ιδέα γίνεται αρκετά δημοφιλής και εμφανίζονται πολλές νέες ιστοσελίδες. Έχετε δεξιότητες και υπομονή ανθρώπων; Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε έναν ιστότοπο που σας αρέσει, να εγγραφείτε, να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να αρχίσετε να εργάζεστε.

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά είναι εντάξει να το κάνουμε. Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετοί ιστότοποι όπου μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ή όπου οι μαθητές μπορούν να ζητήσουν βοήθεια. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός, θα κάνετε την εργασία και την εργασία άλλων μαθητών και θα πληρώσετε για αυτό. Σε αυτούς τους ιστότοπους, είναι καλό να είσαι καλός σε ένα πράγμα, καλός σε προθεσμίες, καλή ποιότητα εργασίας, καλή επικοινωνία κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε φήμη με αυτό.

7 Δημιουργήστε μια εφαρμογή

Για όσους έχουν επιχειρηματικό πνεύμα, συναντηθείτε με μερικούς φίλους (ή μόνοι σας), κάντε κάποια ανταλλαγή ιδεών και προσπαθήστε να βρείτε μια καλή ιδέα. Θα εκπλαγείτε, αλλά ο κόσμος των εφαρμογών είναι ατελείωτος και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να είστε αρκετά καλοί, η στάση και ο ενθουσιασμός σας είναι ζωτικής σημασίας. # 8 Secondhand Books

Κάθε μαθητής ξέρει πόσο ακριβά είναι τα βιβλία κολλεγίων. Είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική να προσπαθείτε να βρείτε μια διαδικτυακή εναλλακτική λύση αντί να πάτε στο κατάστημα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν θα βρείτε πάντα το βιβλίο που αναζητάτε. Τι θα λέγατε για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για την ανταλλαγή βιβλίων στην πανεπιστημιούπολη σας; Θα χρειαστεί λίγη δουλειά, χρόνος και βοήθεια από το δίκτυό σας για να βγάλει τη λέξη, αλλά μπορεί να είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση.

pexels-photo-large

9 Σχεδιασμός μπλουζών

Σας αρέσει η γραφιστική ή ίσως έχετε κάποιες βασικές δεξιότητες σχεδιασμού; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια για καταστήματα μπλουζών.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Θα έχετε τη δική σας υποκατηγορία στον ιστότοπό τους και ένα ποσοστό κάθε μπλουζιού που πουλάτε θα πάει στην τσέπη σας.

10 Διαδικτυακές εργασίες εισαγωγής δεδομένων

Συνιστώ εργασίες εισαγωγής δεδομένων για άτομα με περιορισμένες δεξιότητες και χωρίς προσόντα. Όποιος έχει βασικές γνώσεις υπολογιστών και Διαδικτύου μπορεί εύκολα να κάνει αυτή τη δουλειά. Γίνετε ανεξάρτητος σχεδιαστής
freelancer κορίτσι πίνοντας τσάι
Πνευματικά δικαιώματα: Image by StockUnlimited

Για τους καλλιτεχνικά προικισμένους, το freelancing είναι μια εξαιρετική επιλογή να κερδίζετε επιπλέον χρήματα κάθε μήνα.

Είτε δημιουργείτε γραφικά, web, λογότυπα ή ακόμα και εξώφυλλα βιβλίων, μπορείτε να βρείτε ανεξάρτητη εργασία σε 99 σχεδιασμούς. Είναι δωρεάν εγγραφή και έναρξη εύρεσης πελατών. Η πληρωμή ποικίλλει ανά έργο, αλλά μπορείτε να αναμένετε πληρωμή εντός τριών ημερών.

  1. Γράψτε μια κριτική
    Γνωρίζατε ότι μπορείτε να πληρώσετε για την παροχή ειλικρινών σχολίων; Μπορείτε να εγγραφείτε και να ελέγξετε διάφορα προϊόντα λογισμικού στο SoftwareJudge. Μετά τη δοκιμή του λογισμικού, παρέχετε μια διεξοδική και ακριβή αξιολόγηση και πληρώνεστε για την πραγματοποίησή του.

Εάν αναζητάτε γρήγορα χρήματα, μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 50 $ για μια υπέροχη κριτική. Πληρώνεστε μέσω της Western Union ή μπορείτε να κατεβάσετε ένα παιχνίδι εάν έχετε κερδίσει τουλάχιστον 20 $.

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε μια ποικιλία φυσικών προϊόντων, από βιβλία έως μικρά gadget και gadget. Ξεκινήστε με ιστότοπους, για παράδειγμα Pinchme.

  1. Δοκιμάστε ιστότοπους
    Οι ιστότοποι δεν μπορούν να είναι επιτυχημένοι εάν ο γενικός πληθυσμός δεν τους βρίσκει φιλικούς προς τον χρήστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές επιχειρήσεις πληρώνουν δοκιμαστές ιστότοπων που παρέχουν πολύτιμα σχόλια. Ο έλεγχος ιστοτόπων είναι ένας πολύ καλός και εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο σπίτι στον ελεύθερο χρόνο σας. Ελέγχουν εάν ο νέος ιστότοπος είναι φιλικός προς το χρήστη και αναζητά επίσης σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν για να βελτιωθεί η χρηστικότητα.

Για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα μέσω δοκιμών ιστότοπου, μπορείτε να εγγραφείτε σε υπηρεσίες όπως:

Δοκιμή χρήστη
Απαντητής
εγκεφάλου χρήστη
Διάρκεια δοκιμής
Όλοι γνωρίζουμε ότι η κακή εμπειρία χρήστη μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης ιστότοπου, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα έσοδα της επιχείρησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υπεύθυνοι δοκιμών ιστότοπων διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην παροχή βοήθειας στις επιχειρήσεις να διορθώσουν προληπτικά σφάλματα ιστότοπου που μπορούν να επηρεάσουν την κατώτατη γραμμή τους. Ο έλεγχος ιστοτόπων εξετάζει επίσης τη διάταξη, το χρόνο φόρτωσης, την πλοήγηση και τη δομή πληροφοριών.

Ανεξάρτητος συγγραφέας


Η ανεξάρτητη γραφή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος τομέας και οι εταιρείες προσλαμβάνουν πλέον ανεξάρτητους συγγραφείς περισσότερο από ποτέ.

Για να ξεκινήσετε με την ανεξάρτητη γραφή, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο της εργασίας σας. Αποφασίστε ποιο θέμα είναι η θέση ανεξάρτητης γραφής και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με ιστότοπους που είναι κορυφαίοι παίκτες στον τομέα σας.

Μπορείτε να ειδικευτείτε σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες κορυφαίες θέσεις:

σενάριο ομιλίας
γράμματα μικρών επιχειρήσεων
Σύνταξη σεναρίου βίντεο
Επιστολή μάρκετινγκ μέσω email
Φαντάσματα γραφής για μικρές επιχειρήσεις
Φυσικά, όπως και με οποιαδήποτε υπηρεσία, είναι σημαντικό να παρέχετε έγκαιρο πρωτότυπο περιεχόμενο, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη.

Χρειάζεστε αναλώσιμα, για παράδειγμα έναν φορητό υπολογιστή, μια άνετη καρέκλα, έναν λογαριασμό PayPal για να λαμβάνετε πληρωμές και μια διεύθυνση skype όπου ορισμένοι πελάτες θα θέλουν να σας μιλήσουν αυτοπροσώπως.

Για να αγοράσετε τον εαυτό σας, πρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα Facebook ή ένα blog. Ως νέος ελεύθερος επαγγελματίας, κάντε ένα σημείο για μια θέση επισκεπτών σε καθιερωμένα ιστολόγια. Θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα κοινό που κανονικά δεν θα φτάσετε μόνοι σας. Επίσης, εγγραφείτε σε ανεξάρτητες ομάδες στο Facebook, το Twitter και το LinkedIn για να συνδεθείτε, να δημιουργήσετε σχέσεις και επιχειρηματικές συνδέσεις με άλλους συγγραφείς.

Σχετικά άρθρα σχετικά με το freelancing: Δέκα βήματα για freelancing ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση

Αναζητήστε ελεύθερη εργασία στο ProBlogger. Μπορείτε επίσης να βρείτε θέσεις εργασίας σε πίνακες εργασίας όπως contena, ανεξάρτητος πίνακας εργασίας γραφής, bloggingpro και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.