Κερδίστε χρήματα από τη μετάφραση ιστότοπου κ.λπ.

Μετάφραση ιστότοπου


32 Εύκολοι τρόποι να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο1

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν ιστότοπο, να τον εκτελέσετε για λίγο και να τον πουλήσετε όταν προσθέτετε αξία σε αυτόν. Αυτός ο τύπος εργασίας ονομάζεται μετάφραση ιστότοπου.

Σχετικό άρθρο σχετικά με το πώς να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο αναστρέφοντας ιστότοπους:

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μετάφρασης ιστότοπου
Πώς να αγοράσετε και να μεταφράσετε ιστότοπους

Επιδείξεις εισαγωγής δεδομένων


Εάν δεν σας πειράζει να κάθονται για ώρες εκτελώντας εργασίες εισαγωγής δεδομένων, υπάρχει τεράστια δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα. Στην πραγματικότητα, μια εργασία εισαγωγής δεδομένων έχει τη δυνατότητα να είναι εργασία πλήρους απασχόλησης εάν αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε αυτήν.

Πολλοί ιστότοποι πληρώνουν το προσωπικό εισαγωγής δεδομένων αρκετά καλά για να εκτελεί διάφορες εργασίες. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους απαιτούν από το χρήστη να δημιουργήσει λογαριασμό και να δηλώσει τα εκπαιδευτικά του προσόντα. Ελέγξτε τους παρακάτω ιστότοπους για εργασίες εισαγωγής δεδομένων.

Fiverr.com
Clickworker
Ταλέντο Hubstaff

Δημιουργήστε ιστότοπους συνεργατών


Οι περισσότεροι έμποροι θυγατρικών δεν έχουν τις δεξιότητες να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιστοσελίδες. Μπορείτε να μάθετε το WordPress και να βοηθήσετε στη δημιουργία ιστότοπων συνεργατών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τα προϊόντα τους πίσω σε ιστότοπους θυγατρικών όπως το Amazon, το ClickBank και τα παρόμοια.

Δημιουργήστε διαφημιστικά πανό


Οι περισσότεροι έμποροι θυγατρικών χρησιμοποιούν διαφημίσεις προβολής για να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες θυγατρικών τους. Είσαι καλός με γραφικά;

Μπορείτε να επωφεληθείτε συνεχώς από διαφημιζόμενους που χρειάζονται τις υπηρεσίες ειδικών γραφικών για να δημιουργήσουν ακίνητα και κινούμενα πανό.

Χορηγμένη δημοσίευση


Έχετε ακούσει για το σύνθημα “Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς”; Αυτό ισχύει όταν πρόκειται για διαδικτυακή παρουσία. Οι επιχειρηματικοί ιστότοποι και τα προσωπικά ιστολόγια χρειάζονται σταθερό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για τους ιστότοπούς τους.

Εάν έχετε ταλέντο για να γράψετε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πρόθυμοι να σας πληρώσουν για να γράψετε περιεχόμενο ιστοτόπου και αναρτήσεις ιστολογίου. Εγγραφείτε στο Fiverr και υποβάλετε προσφορές για blogging και άλλους τύπους εργασιών από τον ιστότοπο.

Κριτικές εφαρμογών


Στην πραγματικότητα, η αγορά εφαρμογών αναπτύσσεται ραγδαία. Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές εφαρμογές στο Google Play Store και στο Apple App Store.

Οι προγραμματιστές εφαρμογών αναζητούν άτομα για να δώσουν εξαιρετικές κριτικές στην εφαρμογή τους για να βελτιώσουν την αξιολόγηση της εφαρμογής τους. Μπορείτε να παρέχετε αυτήν την υπηρεσία και να λάβετε ωραία χρέωση.

ΙΙ. Παρακάτω είναι εύκολοι τρόποι να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο εκτελώντας διάφορες λογοτεχνικές εργασίες για συγγραφείς
Εύκολοι τρόποι να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο.

WiseGeek


Το WiseGeek παρέχει μια ομάδα κατηγοριών και θεμάτων από τα οποία οι συγγραφείς μπορούν να επιλέξουν τη γραπτή τους εργασία. Υπάρχουν συντάκτες στην πλατφόρμα που μπορούν να βοηθήσουν τους συγγραφείς να επιλέξουν τα έργα τους.

Αφού ολοκληρώσει κάθε εργασία, ο συγγραφέας λαμβάνει πληρωμή μέσω Paypal λίγες μέρες αργότερα. Ανάλογα με τον αριθμό των έργων γραψίματος που ολοκληρώνετε, μπορείτε να κερδίσετε μεταξύ 20 $ και 100 $ ανά μήνα.

HubPages


Στο HubPages, πρέπει να δημιουργήσετε το αρχικό σας περιεχόμενο και να το ανεβάσετε στον ιστότοπο. Το εισόδημα του συγγραφέα περιεχομένου εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που διαβάζουν το άρθρο.

Φυσικά, για να αποκτήσετε υψηλή αναγνωσιμότητα, πρέπει να εστιάσετε σε ενδιαφέροντα ή δημοφιλή θέματα. Οι εκδότες στο HubSpot μπορούν να κερδίσουν 100 $ έως 200 $ ανά μήνα.

Λίστα


Με το Livstverse, μπορείτε να κερδίσετε 100 $ για το αρχικό σας περιεχόμενο μεταξύ 1.500 και 2.000 λέξεων.

Οι συγγραφείς πρέπει να επιλέξουν τις κατηγορίες για τις οποίες θέλουν να παρέχουν περιεχόμενο και να παρέχουν συνδέσμους προς πηγές πληροφοριών εντός του άρθρου. Οι συγγραφείς λαμβάνουν τις πληρωμές τους μόνο μέσω PayPal σε αυτήν την πλατφόρμα.

Βέρλιο


Το Verblio επιτρέπει στους συγγραφείς να γράφουν και να πωλούν τα άρθρα τους σε εκδότες.

Ένα τυπικό άρθρο κυμαίνεται από 500 λέξεις έως 3.000 λέξεις και οι αγοραστές πληρώνουν κατά μέσο όρο 30 $ ανά τεμάχιο. Ωστόσο, οι συγγραφείς μπορούν να πουλήσουν το υλικό τους σε υψηλότερη τιμή όταν κερδίσουν βραβεία από αγοραστές. Έβατς
Το Ebates είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές με τα καλύτερα κέρδη στο διαδίκτυο, επειδή παίρνετε μετρητά για πράγματα που αγοράζετε ούτως ή άλλως, αρκεί να το κάνετε μέσω της εφαρμογής τους. Πως? Τα καταστήματα πληρώνουν στην Ebates προμήθεια για την αποστολή πελατών στα καταστήματά τους. Ο Ebates μοιράζεται αυτήν την προμήθεια μαζί σας, ώστε να κερδίσετε και οι δύο.

Έχω κερδίσει πάνω από 500 $ ψωνίζοντας on-line στο Ebates και παραπέμποντας φίλους.

Οι 10 κορυφαίες εφαρμογές πληρωμής
Όταν ξέρω ότι θέλω να αγοράσω κάτι και δεν το χρειάζομαι αμέσως, το αγοράζω μέσω Διαδικτύου (εάν η αποστολή είναι δωρεάν) για να επωφεληθώ των προνομίων μου στο Ebates.

Ένα ωραίο πλάνο $ 265 είναι στο δρόμο! Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή Android για να κερδίσετε χρήματα και τώρα διαθέσιμη στο IOS!

Εάν χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμό μου για να εγγραφείτε στο Ebates, θα λάβετε 10 $ όταν ξοδεύετε τουλάχιστον 25 $ στο διαδίκτυο.

  1. Ωχ
    Το Dosh είναι μια απαραίτητη εφαρμογή επιστροφής χρημάτων, το λατρεύω απολύτως. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το παθητικό εισόδημα, επειδή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα και είναι διαθέσιμη σε συμμετέχοντες τοπικούς και εθνικούς εμπόρους.

σας δίνει αυτόματα μετρητά για αγορές, φαγητό, ταξίδια και άλλα.

Ξέχασα ότι είχα αυτήν την εφαρμογή και βγήκα για δείπνο με τον σύζυγό μου για την επέτειο μας και μετά την πληρωμή έλαβα αυτό το email:

καλύτερες εφαρμογές για να κερδίζετε χρήματα γρήγορα
Και αυτό συνεχίζει να συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ την πιστωτική μου κάρτα σε συμμετέχοντες εμπόρους!

Κέρδισα 75 $ με αυτήν την εφαρμογή χρησιμοποιώντας την κάρτα μου στα συμμετέχοντα καταστήματα και παραπέμποντας τους φίλους μου.

εφαρμογές δημιουργίας χρημάτων

Ίμποτα


Το Ibotta είναι μια άλλη εφαρμογή που σας επιτρέπει να λαμβάνετε επιστροφές χρημάτων για τα αντικείμενα που αγοράζετε. ΑΓΑΠΩ αυτήν την εφαρμογή.

Πώς λειτουργεί:

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Ibotta και προσθέστε προσφορές για είδη που συνήθως αγοράζετε πριν από τις αγορές σας.
Αγοράστε αντικείμενα της επιλογής σας από οποιοδήποτε συμμετέχον κατάστημα. Μην ξεχάσετε την απόδειξή σας!
Εξαργυρώστε τις προσφορές σας τραβώντας μια φωτογραφία της απόδειξής σας. Το Ibotta θα ταιριάξει τις αγορές σας με τις προσφορές που θα επιλέξετε και θα σας δώσει μετρητά!
Η επιστροφή χρημάτων σας θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας στο Ibotta εντός 48 ωρών.

Μέχρι στιγμής έχω κερδίσει 105,53 $ από έναν συνδυασμό αγορών και συνιστώ σε φίλους. Παίρνετε 10 $, 5 $ εάν πείτε στους φίλους σας να εγγραφούν!

Σχετικά: Χρειάζεστε χρήματα; Εδώ είναι οι κορυφαίοι 10 τρόποι να κερδίσετε χρήματα γρήγορα

εφαρμογές δημιουργίας χρημάτων

Βελανίδια


Το Acorns είναι μια τακτοποιημένη εφαρμογή δημιουργίας εσόδων που θα σας ξεκινήσει με τις μικροεπενδύσεις. Στρογγυλοποιεί τις αγορές σας στο πλησιέστερο δολάριο και καταθέτει τη διαφορά εκ μέρους σας.

Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε έναν καφέ για 1,75 $, ο Acorns τον ανεβάζει στα 2,00 $ και επενδύει αυτόματα 0,25 $ σε “έξυπνα χαρτοφυλάκια”.

Μπορείτε να συνδέσετε όσες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες θέλετε και να έχετε τη “αλλαγή” σας για εσάς σε ETF χαμηλού κόστους.

Πρόσφατα κατέβασα αυτήν την εφαρμογή και κέρδισα πάνω από 50 $ χωρίς καν να το καταλάβω. Δεν υπάρχουν χρεώσεις που σχετίζονται με αναλήψεις, λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες φορολογικές επιπτώσεις για το επόμενο έτος. 5. Σκουλαρίκια
Το Swagbucks είναι μια άλλη εφαρμογή δημιουργίας εσόδων που θα σας πληρώσει για να κάνετε έρευνες, να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε αναζήτηση στον ιστό, να προτείνετε σε φίλους και να δοκιμάσετε προϊόντα. Αυτή η εφαρμογή δεν θα σας κάνει πλούσιους, αλλά είναι ένας εύκολος τρόπος να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

Πρόσφατα κατέβασα αυτήν την εφαρμογή και έχω 477 SB (Swagbucks). Εάν εγγραφείτε με τον σύνδεσμο παραπομπής μου, θα με έχετε ήδη κερδίσει με το μπόνους εγγραφής $ 5. Με αυτό το ποσό, μπορώ να πάρω μια δωροκάρτα Amazon 5 $ (1 SB = 1 σεντ), αλλά σκοπεύω να κάνω τα πράγματα που αναφέρονται παραπάνω, κάτι που θα με βοηθήσει να κερδίσω 50-100 $ ανά μήνα.

Εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα με τις έρευνες, ελέγξτε το Survey Junkie και το PrizeRebel, αυτοί είναι οι μόνοι ιστότοποι έρευνας που προτείνω.

εφαρμογές δημιουργίας χρημάτων για τηλέφωνα Android

Υγιής μισθός


Το HealthyWage είναι μια εφαρμογή που κερδίζει χρήματα από την κυβέρνηση για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος διακινδυνεύοντας τα δικά τους χρήματα με τη δυνατότητα να κερδίσουν έως και 10.000 $!

Πώς λειτουργεί:

Ξεκινήστε με τον Υπολογιστή Ανταμοιβών HealthyWage. Εισαγάγετε πόσο βάρος θέλετε να χάσετε, πόσο καιρό θέλετε να το χάσετε και πόσο θέλετε να ποντάρετε σε εκείνη την ώρα ανά μήνα.
Η αριθμομηχανή καθορίζει το ποσό του βραβείου σας έως 10.000 $. Μπορείτε να παίξετε με την αριθμομηχανή έως ότου λάβετε το ποσό του βραβείου που θέλετε.
Εγγραφείτε και συμφωνήστε να πληρώσετε το μηνιαίο ποσό για τη διάρκεια της πρόκλησης.
Φτάστε στο στόχο απώλειας βάρους και κερδίστε το βραβείο σας!
Εάν δεν πετύχετε τον στόχο σας, τα χρήματά σας χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη του HealthyWage, συμπεριλαμβανομένων των ανταμοιβών για άλλους που επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Μπορείτε να δείτε εδώ ότι ο Τζάκλιν κέρδισε $ 5.294,12 και η Αναστασία 10.000 $.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε

Instacart


Θέλετε να κερδίσετε γρήγορα χρήματα; Σκεφτείτε το Instacart και κερδίστε χρήματα για είδη παντοπωλείου, κάτι που κάνετε σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Οι άνθρωποι πληρώνουν για ευκολία κάθε μέρα, και αυτό δεν αποκλείει το τρομακτικό έργο του Grocery Shopping.

Για όσους θέλουν να αφήσουν τα ψώνια σε κάποιον άλλο, η Instacart εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ανάγκη, ανοίγοντας μια πόρτα για να εκπληρώσετε παραγγελίες, να παραδώσετε και να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ.

Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε 100 $ ή περισσότερα την ημέρα σε μόλις 3 ώρες. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να κερδίσετε χρήματα γρήγορα.