Κερδίστε χρήματα από seo, freelancing και affiliate market

Γίνετε μέλος των ομάδων έρευνας αγοράς:

Η έρευνα αγοράς είναι το ψωμί και το βούτυρο μιας διαφημιστικής εταιρείας στο Πακιστάν. Επικοινωνήστε με ορισμένες τοπικές ή μεγάλες εταιρείες ή ερευνητικά ιδρύματα και γίνετε μέρος εστιασμένων ομάδων. Δεν έχετε ιδέα πόσο εκτιμούν τις ιδέες σας.
Συμπληρώστε μερικές φόρμες έρευνας: Παρόμοια με εστιασμένες ομάδες, η έρευνα έρευνας είναι ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας τις ιδέες σας. Αυτές οι έρευνες μπορεί να αφορούν προϊόντα / υπηρεσίες ή ακαδημαϊκά έντυπα έρευνας.
Προτείνετε προϊόντα / υπηρεσίες και πληρώστε: Κερδίστε χρήματα online συμμετέχοντας σε παραπομπές. Εάν έχετε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων και γνωρίζετε κάποιον που ταιριάζει τέλεια στη δουλειά, μπορείτε να κερδίσετε ένα καλό εισόδημα μαζί με το μπόνους.


Έχετε σκεφτεί ποτέ να πουλήσετε φωτογραφίες

: Δεν χρειάζεται να είστε διάσημος Tapu Javeri για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Μερικές φορές φλιτζάνια καφέ, πινακίδες κ.λπ. Τα πιο συνηθισμένα ή ασυνήθιστα πράγματα, όπως παραβλέψτε μια φωτογραφία. Μπορείτε να υποβάλετε αυτές τις εικόνες σε διάφορους ιστότοπους όπως το Shutterstock ή το iStockPhoto.
Γίνετε σχολιαστής: Συνήθως τρώμε σε ένα εστιατόριο και λέμε, “Θεέ μου, αυτό είναι το πιο άγευστο πράγμα που έχω φάει ποτέ” ή λέω πράγματα όπως “Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η κάμερα” κατά τη χρήση ενός smartphone. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που σας πληρώνουν για να ελέγξετε τα προϊόντα. Μερικά άτομα μπορεί να σας προσλάβουν για να ελέγξετε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες τους σε διάφορους ιστότοπους κριτικών. Οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι περιλαμβάνουν το Amazon και το eBay.


Γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας

: Όχι, δεν θα χρειαστεί να καθίσετε στο γραφείο για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και να πουλήσετε εισιτήρια σε πελάτες από το σπίτι σας. Συνήθιζα να εργάζομαι σε μια εταιρεία ταξιδιών και ταξιδιών που προσέλαβε πωλητές και τους επέτρεπε να εργάζονται από το σπίτι. Μετά από όλα, πρέπει απλώς να πουλήσετε τα εισιτήρια online.

Τέχνες και χειροτεχνίες:

Σας αρέσει να κατασκευάζετε κοσμήματα από πέτρα ή βελονάκι; Είσαι ένα πονηρό άτομο; Ή σας ενδιαφέρει η ζωγραφική; Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να φτιάξετε πράγματα στο σπίτι και να τα πουλήσετε στο διαδίκτυο μέσω OLX, Facebook ή του νέου αφεντικού στο Instagram city.
Τηλεμάρκετινγκ: Είστε καλοί στην πώληση και μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα στις ΗΠΑ, την Ιρλανδία ή το Ηνωμένο Βασίλειο στη δική τους γλώσσα; Το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να είναι η σωστή δουλειά για εσάς. Επικοινωνήστε με εταιρείες όπως εσείς που αναζητούν έναν πόρο και πουλήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, είτε πρόκειται για κλήση είτε για διαδικτυακή συνομιλία. Επιτύχετε τους μηνιαίους στόχους σας και κερδίστε προμήθεια επί των πωλήσεων με βασικό μισθό. Κερδίστε έως και 50.000 έως 1 lac PKR ανά μήνα. Το TRG Πακιστάν θα ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να αναφερθεί εδώ (μία από τις κορυφαίες εταιρείες BPO του Πακιστάν για υπεράκτια εξωτερική ανάθεση).


Freelance:

Το Freelancing είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο blogging. Ιστότοποι όπως το Freelancer και το Elance προσφέρουν μια σειρά από θέσεις εργασίας για να διαλέξετε. Από τη σύνταξη άρθρων και ακαδημαϊκών αναφορών έως το σχεδιασμό ιστότοπων, τη βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών σε μηχανές αναζήτησης, την κωδικοποίηση και την κατασκευή εφαρμογών για κινητά. Κορυφαίοι ιστότοποι στο Πακιστάν όπως οι Rozee, BrightSpyre, Bayrozgar, Mustakbil, HerCareer φέρνουν σε επαφή εργοδότες και ταλέντα για να κάνουν ό, τι χρειάζεται. Εργασία για έναν εκδότη: Η καλύτερη επιλογή για νοικοκυρές και γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα για τον εαυτό τους. Οι εκδότες ειδήσεων όπως το DAWN, το Tribune, το TheNews και το TechJuice αναζητούν πάντα ταλαντούχους συγγραφείς με πάθος για δημιουργική γραφή. Δημιουργήστε τα προφίλ σας και κάντε αίτηση σήμερα.
Ακαδημαϊκή αλληλογραφία: Γνωρίζετε ότι μαθητές από όλο τον κόσμο προσλαμβάνουν ανθρώπους για να εργαστούν στις εργασίες τους και στα διατριβικά τους έργα; Αποφοιτήσατε πρόσφατα ή κάνατε διοίκηση επιχειρήσεων; Γιατί δεν βοηθάτε αυτούς τους μαθητές και δεν κερδίζετε χρήματα; Μερικοί από αυτούς τους μαθητές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 10.000 PKR ανά εργασία. Βελτιώστε τις δεξιότητες πληκτρολόγησης και ξεκινήστε.
Γίνετε σύμβουλος λογαριασμού: Έχουμε αρκετούς κατόχους πτυχίου B.Com και MBA στο Πακιστάν. Και τώρα το ACCA έχει μεγάλο αριθμό μαθητών. Δεν μπορούν όλοι να συνεργαστούν στο Πακιστάν με τις καλύτερες εταιρείες. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε αυτές τις δεξιότητες στο διαδίκτυο και να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι; Συμβουλές στους διευθυντές για το πώς να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους και να διατηρούν καλή ταμειακή ροή. Μπορείτε επίσης να γίνετε σύμβουλος σε έναν άλλο τομέα όπου είστε ειδικός. Video Tutorials: Μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας YouTuber σε σχεδόν οποιονδήποτε τομέα στην αγορά. Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο για οποιοδήποτε θέμα, από μαθήματα που σας αρέσουν μέχρι να δημιουργήσετε κριτικές για προϊόντα που σας ανήκουν!


Affiliate Marketing:

Μόλις αποκτήσετε ένα καλό ιστολόγιο, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα δίκτυο συνεργατών ή σε μια συνεργασία συνεργατών με κάποιον (π.χ. Amazon) και να κερδίσετε χρήματα όταν κάποιος αναφέρεται σε έναν σύνδεσμο και αγοράζει ένα προϊόν μέσω του ιστολογίου σας.
Σχεδιάστε έναν ιστότοπο: Εάν είστε ήδη σχεδιαστής από επάγγελμα ή μπορείτε να εγγραφείτε σε σύντομα μαθήματα για να μάθετε επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ευκαιρία να κερδίσετε εισόδημα από το σπίτι. Τόσο οι μικρές όσο και οι επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα λογότυπα και τις ιστοσελίδες τους.

προσλαμβάνει ανεξάρτητους σχεδιαστές για να εργαστούν Και πιστέψτε με, ως επί το πλείστον οι ελεύθεροι επαγγελματίες έρχονται με μερικά λαμπρά και εξαιρετικά σχέδια. Το Photoshop έχει γίνει ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα όπλα όσον αφορά το σχεδιασμό ιστοσελίδων.
Ανάπτυξη Ιστού: Τα πανεπιστήμια πιέζουν να προσφέρουν προχωρημένα μαθήματα για την ανάπτυξη ιστού. Χρησιμοποιώντας HTML, CSS και PHP, οι μαθητές και οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν τρόπους να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο από το μηδέν και χρησιμοποιήστε γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία όπως CSS, HTML και PHP για να κερδίσετε πολλά χρήματα. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις τρέχουσες δεξιότητές σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα για να μάθετε σχετικά με τη JavaScript.


SEO

: Το ποσοστό απόκτησης πτυχίου SEO είναι υψηλό στο Πακιστάν και για τον ίδιο λόγο οι εταιρείες δεν προτιμούν να τους προσλαμβάνουν. Ένας από τους λόγους που ανέφερε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλός μου ήταν η κακή επικοινωνία και το λεξιλόγιο στα Αγγλικά, γεγονός που βάζει μια εταιρεία σε πολύ κακή θέση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά έμπειρα SEO και SEM που κάνουν τεράστια δουλειά για τη βελτίωση της κατάταξης των σελίδων και την παροχή ποιοτικών αποτελεσμάτων με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά στις κορυφαίες αναζητήσεις του Google. Το μάρκετινγκ περιεχομένου και το SEO συμβαδίζουν. Εάν γνωρίζετε και τα δύο καλά, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Το Social Media Marketing είναι ένα άλλο σημαντικό μέρος του SEO και του μάρκετινγκ περιεχομένου.
Σχεδιάστε μια εφαρμογή για κινητά: Μια εφαρμογή για κινητά είναι σαν το τέλειο αξεσουάρ για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σήμερα. Είναι μια από τις online πληρωμές με υψηλές πληρωμές και αν γνωρίζετε τη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας δημιουργικής και μοναδικής εφαρμογής. Λοιπόν, μόλις χτυπήσατε το τζάκποτ.
Εκτός από τα παραπάνω, τα αγαπημένα μου είναι 10, 11 και 12. Έκανα μια καριέρα από αυτούς. Και οι 20 διαφορετικές μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Τα περισσότερα μπορούν να βρεθούν σε ανεξάρτητους ιστότοπους όπως Freelancer, Elance, Odesk (γνωστός και ως Upwork). Οι πακιστανικές επιχειρηματικές πλατφόρμες χρησιμοποιούν επίσης πολλές από αυτές τις πηγές εσόδων. Το OLX Πακιστάν διαθέτει επίσης μια μεγάλη λίστα με διαδικτυακές / διαδικτυακές εργασίες, αλλά δεν είναι όλες από αξιόπιστες εταιρείες ή ιδιώτες.
δωρεάν στοιχήματα από τα στοιχήματα

Ο γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσετε πολλά χρήματα (χωρίς παραβίαση του νόμου). Πολλοί μαθητές κέρδισαν πραγματικά 100 £ από αυτήν την τεχνική. Είναι απολύτως νόμιμο, χωρίς κίνδυνο, αφορολόγητο και οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να το κάνει (στο Ηνωμένο Βασίλειο σωστά; μεταβείτε στο Νο. 2).

Λειτουργεί εκμεταλλευόμενοι τα δωρεάν στοιχήματα που προσφέρονται τακτικά από ιστότοπους στοιχημάτων «ταιριάζοντας» σε μια ανταλλαγή στοιχημάτων. Η αντιστοιχία στοιχημάτων εξαλείφει τον κίνδυνο (στοιχηματίζετε τόσο για όσο και έναντι ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος).

Αυτό σας επιτρέπει να βγάζετε το δωρεάν στοίχημα που μπορεί να φτάσει τα 100 £. Πολλαπλασιάστε αυτό με πόσους ιστότοπους στοιχημάτων υπάρχουν και μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε με κέρδος αρκετών εκατοντάδων λιρών.

Ο Owen σας καθοδηγεί πώς να κερδίσετε το πρώτο σας κέρδος 13 £ (χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό παράδειγμα) σε αυτό το στολίδι ενός οδηγού για τα στοιχήματα. Εάν γνωρίζετε έναν καλύτερο τρόπο να κερδίσετε 40 £ την ώρα καθισμένος στο σπίτι, ενημερώστε μας!

Διαδικτυακές έρευνες
πληρωμένες έρευνες

Ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος για να κερδίσουν χρήματα οι μαθητές είναι να συμπληρώσουν διαδικτυακές έρευνες στον ελεύθερο χρόνο τους. Οι ερευνητικές εταιρείες προσλαμβάνουν πάντα νέα μέλη σε όλο τον κόσμο για να απαντήσουν σε έρευνες και να δοκιμάσουν νέα προϊόντα.

Για λίγα λεπτά συμπλήρωσης της φόρμας, μπορείτε να κερδίσετε λίγα χρήματα που πληρώνονται σε μετρητά ή ανταμοιβές. Μπορείτε να λάβετε τσάντες έως και 3 £ ($ 5) για μερικές έρευνες!

Μερικές καλές επιλογές για να δοκιμάσετε είναι: Toluna, Branded Surveys, LifePoints, InboxPounds, Onepoll, i-Say, Opinion Outpost, Populus Live, YouGov, Pinecone, Valued Opinions, The Opinion Panel, Prizerebel, Marketagent, Mingle, Opinion Bureau, SurveyBods , Βάση πάνελ, Έρευνα Junkie.

Εγγραφείτε επίσης στο Swagbucks, το οποίο σας ανταμείβει για έρευνες και επίσης για περιήγηση στον ιστό, παρακολούθηση βίντεο και παιχνίδι.