Κερδοφόρες θέσεις εργασίας για όλους

Ίμποτα


Χρησιμοποιήστε το Ibotta όταν πηγαίνετε για ψώνια για να εξοικονομήσετε χρήματα με μετρητά ή να κερδίσετε πόντους αγοράζοντας τις αγαπημένες σας μάρκες. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε συνδέοντας τις κάρτες επιβράβευσης καταστημάτων στην εφαρμογή ή στέλνοντας τις αποδείξεις σας στην εφαρμογή μετά τις αγορές σας. Μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας με τη μορφή PayPal, Venmo ή δωροκάρτας.

Σχετικά: Καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιού που πληρώνουν πραγματικά χρήματα

Βιβλιοπωλείο


Αυτό το βιβλίο σάς επιτρέπει να βρείτε λιανικές τιμές για χρησιμοποιημένα βιβλία και βιβλία. Χρησιμοποιήστε την κάμερα του τηλεφώνου σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία του ISBN του βιβλίου και θα δείτε πόσο πολύτιμο είναι στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε μια ετικέτα αποστολής για τα βιβλία που υποβάλλετε στο Bookscouter. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν θέλετε να γεμίσετε μερικά βιβλία, να επενδύσετε χρήματα σε μεταχειρισμένα βιβλία κολλεγίων ή να αγοράσετε δυνητικά πολύτιμα μεταχειρισμένα βιβλία σε πωλήσεις γκαράζ και καταστήματα λιτότητας.

Snapwire


Εδώ είναι μια άλλη εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έσοδα από τις φωτογραφίες του smartphone σας. Αυτή η εφαρμογή πώλησης φωτογραφιών με gamified σας δίνει πόντους και σας επιτρέπει να ανεβαίνετε ενώ παρέχετε φωτογραφίες σε επιχειρήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο και να μοιραστείτε φωτογραφίες με όποιον θέλετε. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με αιτήματα που μπορείτε να ικανοποιήσετε.

Decluttr


Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πουλάτε συγκεκριμένους τύπους αντικειμένων που μπορεί να έχετε ξαπλώσει στο σπίτι. Επικεντρώνεται σε CD, DVD και παιχνίδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να τραβήξετε μια φωτογραφία του αντικειμένου και να λάβετε μια άμεση προσφορά για την τιμή. Μπορείτε να στείλετε προϊόντα στο Decluttr δωρεάν και να λάβετε τα χρήματά σας κάνοντας άμεση κατάθεση την επόμενη μέρα.

Έξοδος 51
Πρόκειται για μια εφαρμογή κουπονιού και επιστροφής χρημάτων. Σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να αποθηκεύσετε κουπόνια πριν πάτε για ψώνια. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κερδίσετε χρήματα όταν αγοράσετε τις αγαπημένες σας μάρκες.

Λυφτ


Όπως και με το Uber, πρέπει να ισχύουν οι οδηγοί Lyft. Και τα κριτήρια του Lyft είναι λίγο πιο αυστηρά. Ωστόσο, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή για τη δική σας ημερήσια εκδρομή, η οποία μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Σχετικά: Uber vs Lyft: Ποιος πληρώνει περισσότερο τους οδηγούς;

Gigwalk


Αυτή η εφαρμογή απευθύνεται γενικά σε όσους θέλουν να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα, αλλά μπορείτε επίσης να γίνετε Gigwalker πλήρους απασχόλησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία χάρτη της εφαρμογής για να βρείτε συναυλίες κοντά σας. Οι συναυλίες μπορούν να περιλαμβάνουν πράγματα όπως η τοποθέτηση επίπλων, το περπάτημα του σκύλου ή η απλή δουλειά. Οι πληρωμές και η συχνότητα των συναυλιών εξαρτώνται από το πού ζείτε.

Shopkick


Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Shopkick στα αγαπημένα σας καταστήματα λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των Target και Walmart. Ενώ βρίσκεστε εκεί, μπορείτε να ολοκληρώσετε εργασίες όπως να περπατήσετε σε διαφορετικούς διαδρόμους ή να ολοκληρώσετε ένα κυνήγι καθαριστή για ορισμένα αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους στέλνοντας την απόδειξή σας μετά τις αγορές σας. Μπορείτε να εξαργυρώσετε πόντους Shopkick για δωρεάν δωροκάρτες στο Amazon, το Target και άλλα.

Επεξεργασία


Αυτό αντικαθιστά τον παλιό ιστότοπο eLance. Σας επιτρέπει να βρείτε συναυλίες παρόμοιες με άλλες εφαρμογές συναυλιών που αναφέρονται εδώ. Αλλά κυρίως, αυτές οι εκπομπές θα πραγματοποιηθούν στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά ως εικονικός βοηθός, συγγραφέας ή προγραμματιστής ιστού. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με θέσεις εργασίας και άλλα.

Τυχερός


Αυτή η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν παιχνίδια ξυστό που σας επιτρέπουν να κερδίζετε πόντους και ακόμη και πραγματικά χρήματα. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια που έχετε κερδίσει για συμμετοχές σε ράφτρα, συνδρομές περιοδικών, δωροκάρτες και άλλα.

Letgo


Περισσότερο ακαταστασία για να απαλλαγείτε; Δοκιμάστε το Letgo. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αναγνώριση εικόνας και τεχνητή νοημοσύνη για τίτλο και κατηγοριοποίηση αντικειμένων καθώς τα καταχωρίζετε. Μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε μεγάλα αντικείμενα σε κοντινούς αγοραστές.

Εκπρόσωπος πεδίου


Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για αποστολές στην περιοχή σας. Βασικά, ο στόχος σας είναι να βοηθήσετε τις εταιρείες να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας σε τοπικά καταστήματα, ψωνίζοντας για συγκεκριμένα αντικείμενα ή φωτογραφίζοντας. Μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε ερωτήσεις ή να συμμετάσχετε σε έρευνες. Θα κερδίσετε μετρητά που μπορείτε να πάρετε μέσω άμεσης κατάθεσης ή Dwolla.

Uber


Θα πρέπει να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά για να κερδίσετε χρήματα με αυτήν την εφαρμογή. Ωστόσο, εάν εργάζεστε αρκετά σκληρά, η οδήγηση ενός Uber μπορεί να είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Ωστόσο, για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι απλώς μια δευτερεύουσα εργασία. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε για οδήγηση και, στη συνέχεια, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή καθώς συνεχίζετε την ημέρα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο για να πάτε στη δουλειά ή στο σχολείο με λίγα επιπλέον χρήματα. # 1. Blogging και συνεργάτης
Ξεκίνησα τα blog μου SureJob και MoneyConnexion το 2012, αλλά ξεκίνησα το πρώτο μου blog το 2009. Σκάψτε την τύχη μου με το blogging

Το πιασα. Είναι μια καριέρα πλήρους απασχόλησης για μένα. Κερδίζω περισσότερα από 25.000 $ κάθε μήνα μέσω blogging.

Κέρδισα πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από αυτά τα 2 ιστολόγια

Ναι, αυτό είναι 100% αλήθεια !!

Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο με γνωρίζουν ως έναν από τους καλύτερους Ινδούς bloggers. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις μου σε δημοφιλή κανάλια YouTube ..

Το blogging μου έδωσε έναν τρόπο ζωής που ονειρεύεται ο καθένας. Έχω ακόμη και το πιο πολυτελές αυτοκίνητο, την «BMW 520d Luxury Line».

pritam nagrale bmw
Τι είναι λοιπόν το blogging και πώς να κερδίζετε χρήματα μέσω blogging.

Το blogging είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή επιχείρηση για όποιον θέλει να βγάλει επιπλέον χρήματα σε μια καριέρα μερικής απασχόλησης ή ακόμη και πλήρους απασχόλησης. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog όπως το SureJob και το MoneyConnexion και να κερδίσετε χρήματα σαν εμένα.

Ακολουθούν εύκολα βήματα για να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα σχετικά με το blogging

Διαλέξτε μια θέση – Εάν ρίξετε μια ματιά σε αυτό το blog SureJob.in, θα δείτε ότι γράφω για την καριέρα και την εκπαίδευση σε αυτό το ιστολόγιο. Έτσι, η “καριέρα και η εκπαίδευση” είναι η θέση μου. Έχω καλές γνώσεις για αυτό το θέμα, οπότε ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο. Παρομοίως, μπορείτε να επιλέξετε μια θέση που σας ενδιαφέρει και να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο βάσει αυτής της θέσης.
Δημιουργήστε το ιστολόγιό σας – Ένας 10χρονος ή ακόμα και ένας 80χρονος μπορεί εύκολα να ξεκινήσει ένα blog σήμερα. Έτσι, μην νομίζετε ότι η έναρξη ενός ιστολογίου είναι κάτι τεχνικό ή δύσκολο. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα δωρεάν blog ή ένα επαγγελματικό blog επενδύοντας μερικά δολάρια.
Δημοσίευση άρθρων – Τώρα πρέπει να δημοσιεύετε 1-2 άρθρα στο ιστολόγιό σας κάθε εβδομάδα. Δεδομένου ότι έχετε ήδη ενδιαφέρον και γνώση στη θέση σας, θα είναι εύκολο για σας να γράψετε περιεχόμενο σε αυτό.
Λήψη επισκεψιμότητας – Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας. Μπορείτε να λάβετε δωρεάν κίνηση από την αναζήτηση Google, το Facebook, το Instagram, το YouTube, το LinkedIn και διάφορες άλλες πηγές. Πρέπει να προωθήσετε το ιστολόγιό σας σε αυτές τις πλατφόρμες.
Κερδίστε χρήματα – Μόλις λάβετε αρκετή επισκεψιμότητα, θα αρχίσετε να δημιουργείτε έσοδα από το ιστολόγιό σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι δημιουργίας εσόδων από ένα ιστολόγιο. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι με το Google AdSense, όπου η Google τοποθετεί διαφημίσεις στον ιστότοπό σας και πληρώνει κάθε φορά που ένας επισκέπτης στον ιστότοπό σας κάνει κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις Google. Ενδέχεται να δείτε παρόμοιες διαφημίσεις σε αυτήν τη σελίδα.
Το blogging είναι ένα από τα καλύτερα μακροπρόθεσμα εισοδήματα αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από διαδικτυακές επιχειρήσεις. Έχω βγάλει χρήματα από το blogging από το 2009.

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους πόρους για να σας βοηθήσουν με το blogging:

Πώς να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε ένα blog δημιουργίας εσόδων

25 υπέροχοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο blogging

38 Καλύτερες και εύκολες ιδέες εξειδικευμένων ιστότοπων

2ο. Απλές διαδικτυακές ερωτήσεις

Απλή διαδικτυακή μελέτη
Γνωρίζετε ότι υπάρχουν δεκάδες ιστότοποι και εταιρείες που παρέχουν απλές διαδικτυακές εργασίες όπου μπορείτε να εργαστείτε στο διαδίκτυο για 30 λεπτά έως 2 ώρες και να κερδίσετε μεταξύ $ 100 και $ 500 το μήνα;

Δεν απαιτείται εμπειρία ή δεν χρειάζεστε προσόντα για να ξεκινήσετε αυτές τις διαδικτυακές επιχειρήσεις. Αυτές είναι εύκολες διαδικτυακές εργασίες και ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει και να τις ξεκινήσει.

Εδώ είναι μερικές από τις απλές εργασίες που μπορείτε να κάνετε και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Σύντομες έρευνες – Εδώ πρέπει να ολοκληρώσετε σύντομες έρευνες 1-5 λεπτών και να πληρώσετε μεταξύ 0,5 και 1 $ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση.
Σύντομες εργασίες – Εδώ πρέπει να γράψετε σύντομα άρθρα ή σχόλια, να παρακολουθήσετε ένα βίντεο όπως μια κοινωνική σελίδα ή μια ανάρτηση ή βίντεο, να βρείτε μερικές λεπτομέρειες από έναν ιστότοπο κ.λπ. έργο.
Εγγραφή και λήψη – Εδώ πρέπει να εγγραφείτε σε διαφορετικούς ιστότοπους ή να κάνετε λήψη εφαρμογών.
Δοκιμή εφαρμογής – Εδώ πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή, να τη χρησιμοποιήσετε και να μοιραστείτε την εμπειρία σας κατά την εγκατάσταση και τη χρήση της εφαρμογής.
Μπορείτε να κερδίσετε ένα καλό εισόδημα από αυτές τις εργασίες.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες όπου μπορείτε να πληρώσετε για να ολοκληρώσετε αυτόν τον τύπο εργασίας, αλλά το ySense είναι η καλύτερη εταιρεία. Αυτή είναι μια πολύ παλιά και νόμιμη εταιρεία.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο YSense εδώ. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με άλλες τέτοιες εταιρείες εδώ.

3. Μάρκετινγκ θυγατρικών

Το μάρκετινγκ θυγατρικών θυγατρικών είναι μια από τις πιο επικερδείς επιχειρήσεις Διαδικτύου. Εδώ εργάζεστε ως μεσάζων μεταξύ εμπόρου και πελατών.

Σας δίνω ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για να κατανοήσετε την έννοια του μάρκετινγκ συνεργατών.

Η Amazon παρέχει στους ανθρώπους μια ευκαιρία μάρκετινγκ θυγατρικών. Εάν συμμετάσχετε στο πρόγραμμα θυγατρικών της Amazon και προωθήσετε την Amazon μέσω ιστότοπου, κοινωνικού λογαριασμού ή με άλλα μέσα, η Amazon θα σας πληρώνει κάθε φορά που ένας πελάτης αγοράζει από τον σύνδεσμο συνεργατών σας.

Απλά βήματα για τη δημιουργία εσόδων από το μάρκετινγκ συνεργατών:

Συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα θυγατρικών μιας εταιρείας
Λαμβάνετε τον προσαρμοσμένο σύνδεσμο συνεργατών (μοναδικός για κάθε συνεργάτη) από την εταιρεία
Προωθείτε το προϊόν αυτής της εταιρείας με αυτόν τον σύνδεσμο συνεργατών
Πληρώνεστε όταν κάποιος αγοράζει μέσω του συνδέσμου σας. Πολλές εταιρείες σας πληρώνουν ακόμη και για να εγγραφείτε δωρεάν στον ιστότοπό τους.
Εκατοντάδες καλύτεροι συνεργάτες onlineγραμμάρια. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σύμφωνα με το ενδιαφέρον και την προμήθεια σας και να το παρακινήσετε για να κερδίσετε χρήματα.