Μια πλατφόρμα για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο

11: Διαδικτυακά μαθήματα


Έχω αναφέρει προηγουμένως τα ψηφιακά προϊόντα μου, αλλά λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να φτιάξετε σχεδόν ψηφιακά προϊόντα μόνοι σας. Θα μπορούσε να είναι ένα PDF, μια σειρά βίντεο ή ένα μάθημα – ό, τι νομίζετε ότι ταιριάζει στο επιχειρηματικό σας μοντέλο. Απλώς θυμηθείτε ότι πρέπει να παραδώσετε τα προϊόντα και να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας είναι υψηλής ποιότητας. Εάν πουλάτε σκατά για να βγάλεις λεφτά, θα χάσεις το δρόμο σου πολύ γρήγορα.

Σε μια ανάρτηση που έγραψα για το πόσα πραγματικά κερδίζουν οι YouTubers, μοιράστηκα ότι ορισμένα αστέρια του YouTube έχουν τα δικά τους μαθήματα. Για παράδειγμα, ο διάσημος κτηματομεσίτης YouTuber Graham Stephan κερδίζει έναν τόνο σε μαθήματα πώλησης ακινήτων μέσω του Real Estate Agent Academy. Πώς κερδίζει τόσο πολύ; Τα μαθήματά τους ξεκινούν από 497 $ το καθένα. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα.

12: Κέρδη από επενδύσεις


Όπως όλοι οι άλλοι εκεί έξω, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διαδικτυακό λογαριασμό μεσιτείας και να αγοράσετε ETF ή μετοχές. Για πολύ καιρό μπορώ να κερδίσω τουλάχιστον $ 100 την ημέρα από τις επενδύσεις μου και αυτό το εισόδημα είναι ένα από τα αγαπημένα μου εισοδήματα, καθώς είναι καθαρά παθητικό.

Να θυμάστε ότι η ύπαρξη παραδοσιακών επενδύσεων εκτός από μια διαδικτυακή επιχείρηση που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα είναι ζωτικής σημασίας. Απλώς ανοίξτε έναν λογαριασμό με τους Scottrade, TD Ameritrade ή οποιονδήποτε άλλο διαδικτυακό μεσίτη και είστε έτοιμοι.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να επενδύσετε στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες που κυριολεκτικά δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην το κάνετε. Είμαι άρρωστος από δικαιολογίες, οπότε αρχίστε να επενδύετε τα χρήματά σας σήμερα για να αυξήσετε τον μακροπρόθεσμο πλούτο σας. #RantOver

13: Δανεισμός Peer-to-Peer


Κέρδισα χρήματα με δάνεια peer-to-peer για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με ιστότοπους όπως το The Lending Club, δανειολήπτες και επενδυτές μπορούν να συνδεθούν για αμοιβαία επωφελείς οικονομικές συναλλαγές. Από την πλευρά της επένδυσης, μπορείτε να επενδύσετε σε δάνεια crowdsourcing για άτομα που πρέπει να δανειστούν από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αποδόσεις αυτών των δανείων τείνουν να είναι υψηλές και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πλατφόρμες για να κερδίσετε τον εαυτό σας περισσότερο παθητικό εισόδημα ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε κάποιον.

Για ποιες πλατφόρμες δανεισμού peer-to-peer πρέπει να εγγραφείτε; Ο David Galland της Gallan Research βυθίστηκε βαθιά σε κάθε επιλογή πριν από λίγα χρόνια. Τελικά, είπε, οι καλύτερες πλατφόρμες peer-to-peer για επενδυτές είναι οι Lending Club, Prosper, Upstart και Funding Circle.

14: Επενδύσεις σε ακίνητα της Crowdfunded


Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι επενδύσεων σε ακίνητα, αλλά το Fundrise.com είναι ο μόνος ιστότοπος που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Με το Fundrise, προσθέτετε χρήματα στο λογαριασμό σας και οι επαγγελματίες επενδυτές θα καταθέσουν τα χρήματά σας για λογαριασμό σας και θα σας πληρώσουν μερίσματα. Αν θέλετε να επενδύσετε σε ακίνητα, χωρίς να έχετε εύκολη ταλαιπωρία να αποκτήσετε σπίτι, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε με μόλις $ 500.

15: Χορηγούμενες κοινωνικές μετοχές


Όπως οι χορηγίες που δημοσιεύονται σε ένα ιστολόγιο, γίνονται χορηγίες κοινωνικών μεριδίων, μια εταιρεία σας πληρώνει για να τις δημοσιεύσετε στα κοινωνικά μέσα. Αυτό θα μπορούσε να είναι στο Facebook, το Instagram, το Twitter ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Δεν το κάνω τόσο πολύ, αλλά παίρνει κάποια χρήματα για να στείλει φωτογραφίες στη γυναίκα μου και να μιλήσει για πράγματα όπως έπιπλα, χαλιά και παιδικά ρούχα. Είναι σχεδόν αστείο για μένα πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε και το είδος των πραγμάτων που θα πληρώσουν οι άνθρωποι είναι καταπληκτικό! # 16: Πώληση στο Διαδίκτυο
Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η σύζυγός μου βγάζει πάντα χρήματα είναι η πώληση κάτι στο διαδίκτυο. Κανονικά, πουλά τα προϊόντα μας online μέσω διαφορετικών ομάδων Facebook. Για παράδειγμα, μόλις πουλήσαμε αυτήν την καμπίνα καταγραφής που του έδωσε κάποιος ως μέρος μιας χορηγίας κοινωνικών μέσων.

Εάν έχετε αντικείμενα για πώληση και δεν σας πειράζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο δημιουργώντας δωρεάν διαφημίσεις στο Facebook ή σε ιστότοπο όπως το craigslist.org, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

17: Πώληση φυσικού προϊόντος


Η σύζυγός μου και οι συνεργάτες μου είχαν ένα προϊόν κουτί συνδρομής που ονομάζεται Happy Mommy Box. Είχαν 1.000 πελάτες που πληρώνουν 35 $ το μήνα για αυτά τα χαριτωμένα κουτιά γεμάτα προϊόντα που αγαπούν οι ευτυχισμένες μητέρες.

Τελικά, κατακλύστηκε από τα πάντα και αυτός και ο συνεργάτης του αποφάσισαν να κλείσουν την επιχείρηση. Ωστόσο, αυτό δείχνει ακριβώς τι είδους ευκαιρία είναι εκεί έξω.

Για παράδειγμα, μερικά δημοφιλή YouTubers έχουν τα δικά τους καταστήματα που χρησιμοποιούν για την πώληση φυσικών προϊόντων. Ο Jeffree Star, για παράδειγμα, πωλεί μακιγιάζ και ο Jake Paul πουλάει όλα τα είδη εργαλείων ανεμιστήρα μέσω του διαδικτυακού του καταστήματος. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο Etsy.com και να βρείτε όλα τα είδη επιχειρηματιών που πωλούν σπιτικά σαπούνια, μοναδική διακόσμηση σπιτιού, μπλουζάκια και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Κατώτατη γραμμή: Τα φυσικά προϊόντα μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να κερδίσετε πραγματικά χρήματα, οπότε φροντίστε να εξερευνήσετε διαφορετικά είδη που μπορείτε να πουλήσετε. Αυτό μπορεί να σημαίνει πτώση των προϊόντων που αγοράζετε ως συνεργάτης, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει μείωση των πωλήσεών σας για πώληση.

Μπορεί επίσης να σημαίνει την εύρεση του προϊόντος σας.

18: Διαφημίσεις YouTube


Παρόλο που χρησιμοποίησα το YouTube το 2011, δεν ενεργοποίησα ούτε διαφημίσεις μέχρι το 2017. Όταν τελικά ενεργοποίησα τις διαφημίσεις, άρχισα να βγάζω 5.000 $ για 6.000 $ το μήνα!

Οι διαφημίσεις YouTube είναι εύκολες, επειδή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιείτε τις διαφημίσεις κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα βίντεο. Προφανώς, θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα με αυτήν τη στρατηγική ενώ θα αναπτύξετε το κοινό σας.

19: Αγορά και πώληση ιστότοπων


Οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν ιστότοπους όλη την ώρα για διάφορους λόγους. Και αν ξέρετε τι να ψάξετε, είναι εύκολο να αγοράσετε ιστότοπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κάποιο παθητικό εισόδημα με την πάροδο του χρόνου.

Προσωπικά, έχω αγοράσει αρκετούς ιστότοπους όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του FinanceforTeachers.com. Δεν έχω κάνει τίποτα με τον ιστότοπο από τότε που τον αγόρασα πριν από ένα χρόνο, αλλά εξακολουθεί να με βοηθά να κερδίζω 100 έως 150 $ το μήνα χωρίς προσπάθεια.

Εάν θέλετε να περιηγηθείτε σε ιστότοπους και διευθύνσεις URL που πωλούνται αυτήν τη στιγμή, μεταβείτε στη διεύθυνση Flippa.com.

20: Χορηγίες μάρκας


Αυτή η στρατηγική λειτουργεί παράλληλα με τις χορηγίες, αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκη. Πολλές επωνυμίες θέλουν περισσότερα από μια διαφημιστική ανάρτηση όταν συνεργάζονται μαζί σας. Στην πραγματικότητα, είναι συνήθως πρόθυμοι να πληρώσουν για κάποιο είδος πακέτου χορηγιών που περιλαμβάνει γραπτό περιεχόμενο, βίντεο, κοινωνικές κοινοποιήσεις και άλλα.

Έχω κάνει μερικά από αυτά τα χρόνια και μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα αλλά και τεράστιο πόνο! Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι να παραλείψετε κάποια στεφάνη και να έχετε μεγάλο αριθμό, μπορείτε σίγουρα να θεωρήσετε τις χορηγίες επωνυμίας ως έναν άλλο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

21: Βιβλίο ή eBook


Τέλος, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να γράψετε ένα βιβλίο. Έγραψα ένα βιβλίο με το όνομα Soldier of Finance πριν από μερικά χρόνια, αλλά ακόμα πωλώ αντίγραφα μέχρι σήμερα. Η ανάπτυξη του καναλιού μου στο YouTube ήταν μεγάλο μέρος αυτού και είμαι για πάντα ευγνώμων.

Το σπουδαίο πράγμα για ένα βιβλίο ή eBook είναι ότι μόλις βρεθεί εκεί, μπορείτε να το πουλάτε ξανά και ξανά. Επιπλέον, μπορείτε να γράψετε ένα βιβλίο για οποιοδήποτε θέμα θέλετε! Εάν ενδιαφέρεστε για οποιοδήποτε θέμα, χόμπι ή ιδέα, πιθανώς και άλλοι ενδιαφέρονται επίσης.
Παρόλο που αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, αυτή η λίστα δεν περιλαμβάνει όλα. Δεν αναφέραμε διαφημίσεις στο Facebook, arbitrage λιανικής, ομάδες μελών ή πολλές άλλες στρατηγικές!

Εάν πρέπει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, φροντίστε να λάβετε υπόψη όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Ακόμα κι αν οι περισσότερες από αυτές τις στρατηγικές δεν σας φαίνονται πολύ διασκεδαστικές, υπάρχει μια καλή πιθανότητα μια από αυτές τις ιδέες να είναι τέλεια για τον τρόπο ζωής και τους στόχους σας. Ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα online, εγγυώμαι ότι δεν θα το μετανιώσετε.