Πώς να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο;

1: Google Adsense


Όταν ξεκίνησα το blog μου, αντιμετώπισα πολλούς περιορισμούς ως οικονομικός σύμβουλος. Ως αποτέλεσμα, ένας από τους μοναδικούς τρόπους που μπορούσα να κερδίσω χρήματα ήταν τότε χρησιμοποιώντας το Google Adsense. Με αυτήν τη στρατηγική δημιουργίας εσόδων, απλώς εγγραφείτε και η Google σάς δίνει έναν κωδικό για αντιγραφή και επικόλληση στον ιστότοπό σας. Από εκεί, η Google κάνει τα υπόλοιπα και πληρώνεστε όταν κάποιος κάνει κλικ στις διαφημίσεις σας ή / και πραγματοποιεί μια αγορά.

Όταν πρόσθεσα τελικά το Google Adsense στον ιστότοπό μου, κατάφερα να κερδίσω την πρώτη μου πληρωμή 100 $ σε περίπου τρεις μήνες. Αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν πώς κέρδισα τόσο πολύ με το Adsense στην πρώτη θέση.

Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι περισσότερες διαφημίσεις στον ιστότοπό μου αφορούν χρηματοοικονομικά προϊόντα που πληρώνουν αρκετά καλά. Εάν το ιστολόγιό σας βρίσκεται σε διαφορετική θέση, όπως φαγητό ή μόδα, ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την αποπληρωμή των διαφημίσεών σας με την πρώτη σας επιταγή 100 $.

2: Σύνδεσμοι κειμένου


Ο δεύτερος τρόπος που κέρδισα 100 $ στην αρχή ήταν μέσω συνδέσμων κειμένου. Εάν αναρωτιέστε τι είναι οι σύνδεσμοι κειμένου, ρίξτε μια ματιά σε οποιοδήποτε άρθρο στον Ιστό και θα δείτε επισημασμένες λέξεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ για να σας μεταφέρουν σε άλλη ιστοσελίδα.

Αν και δεν έχω παρατηρήσει για λίγο, υπάρχουν πολλές εταιρείες που είναι πρόθυμες να σας πληρώσουν 100 $, 200 $, ή ακόμα και 1.000 $ ή περισσότερα για να συνδεθείτε με τις δικές τους από τον ιστότοπό σας. Αλλά ήμουν ενθουσιασμένος όταν αρκετές εταιρείες μου πλήρωσαν 100 $ ή περισσότερα επειδή συμπεριέλαβα έναν σύνδεσμο σε μία από τις αναρτήσεις μου στο blog.

Δυστυχώς, τελικά ανακάλυψα ότι η πώληση συνδέσμων κειμένου αντιβαίνει στους όρους και τις προϋποθέσεις της Google. Εάν το κάνετε με συνέπεια, ο ιστότοπός σας θα αποθηκευτεί μακροπρόθεσμα.

Επομένως, η πώληση συνδέσμων κειμένου δεν είναι μια καλή μακροπρόθεσμη στρατηγική δημιουργίας εσόδων. Μπορείτε να το κάνετε μερικές φορές χωρίς αρνητικά αποτελέσματα, αλλά αν το πάρετε άπληστο και το παρακάνετε, θα το μετανιώσετε.

3: Δημοσιεύσεις


Με μια χορηγία, μια εταιρεία σας πληρώνει για να μιλήσετε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της στον ιστότοπό της. Ενώ αρχικά κέρδισα $ 100 έως $ 200 για κάθε διαφημιστική ανάρτηση που έκανα στο Good Financial Cents, συνέχισα να αυξάνω τις τιμές μου με την πάροδο του χρόνου.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε; Ο Blogger Alexis Schroeder της FITnancials λέει ότι κερδίζει συχνά 3.000 $ το μήνα με χορηγίες. Ωστόσο, ορισμένα ιστολόγια με περισσότερη επισκεψιμότητα μπορούν εύκολα να κερδίσουν 20.000 $ ή περισσότερα ανά χορηγία.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε χορηγίες, σίγουρα θα συνιστούσα να συνεργάζεστε μόνο με εταιρείες που πιστεύετε και να αισθάνεστε καλές προωθήσεις. Πιθανότατα δεν θα κερδίσετε μεγάλη εμπιστοσύνη από τους αναγνώστες σας εάν προωθήσετε οτιδήποτε και όλα χωρίς να βεβαιωθείτε ότι ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να βλάψει τις προσπάθειές σας να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας περισσότερο από ό, τι βοηθά τα έσοδα από αναρτήσεις.

4: Μάρκετινγκ θυγατρικών


Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας από τους πιο επικερδείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Μόλις μπόρεσα να προσθέσω συνδέσμους συνεργατών στον ιστότοπό μου, είδα τα έσοδά μου να αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Οι θυγατρικές στη θέση χρηματοοικονομικού σχεδιασμού περιλαμβάνουν εταιρείες όπως διαδικτυακές χρηματιστηριακές, διαδικτυακές τράπεζες και χρηματοοικονομικά μέσα. Τέτοιες εταιρείες πληρώνουν πολύ καλά εάν είστε πρόθυμοι να τις προωθήσετε.

Ενώ ο τύπος των συνεργατών με τους οποίους συνεργάζεστε θα ποικίλλει ανάλογα με τη θέση στην οποία βρίσκεστε, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες εταιρείες θα σας πληρώνουν έως και 100 $ ανά μετατροπή. Δεν είναι πολύ δύσκολο να αρχίσετε να κερδίζετε πραγματικά χρήματα με αυτό το είδος της απόδοσης στον χρόνο σας.

Εάν δεν με πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στο Sense of Cents. Η Michelle Schroeder-Gardner είναι ο επιχειρηματίας πίσω από αυτό το ιστολόγιο και είναι επίσης ο ιδρυτής ενός μαθήματος που ονομάζεται Making Sense of Affiliate Marketing. Η Michelle κερδίζει σταθερά πάνω από 100.000 $ το μήνα μέσω των πωλήσεων της ιστοσελίδας και των μαθημάτων της. Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. # 5: Διαφημίσεις προβολής
Οι διαφημίσεις προβολής είναι πολύ παρόμοιες με το Google Adsense, εκτός από το ότι ο αναγνώστης δεν χρειάζεται να κάνει κλικ στη διαφήμιση για να δημιουργήσετε έσοδα. Σκεφτείτε τις διαφημίσεις προβολής ως πινακίδες στον ιστότοπό σας και όχι στο πλάι του αυτοκινητόδρομου.

Με τις διαφημίσεις προβολής, πληρώνεστε για το πόσες φορές προβάλλονται οι διαφημίσεις σας, ανεξάρτητα από το τι. Επομένως, αυτές οι διαφημίσεις θα έχουν καλύτερη απόδοση για εσάς καθώς η επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

6: Ανεξάρτητη γραφή


Η ανεξάρτητη γραφή είναι ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε εισόδημα στο Διαδίκτυο, εάν δεν σας πειράζει να κερδίσετε κάποια από τα χρήματά σας μέσω ενεργού εργασίας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της ανεξάρτητης γραφής είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε έκθεση γράφοντας για μεγαλύτερους ιστότοπους.

Ένας από τους πρώτους ιστότοπους που έγραψα με πληρώνει 150 $ ανά άρθρο. Δεν ήταν πολλά χρήματα, αλλά χρησιμοποίησα αυτήν την ευκαιρία για να βελτιώσω τις δεξιότητες γραφής μου και να κάνω το όνομά μου γνωστό. Δεν γράφω πια για άλλους, αλλά γνωρίζω πολλούς ανεξάρτητους συγγραφείς που βγάζουν 250 $, 500 $ ή ακόμη και 1.000 $ ή περισσότερα ανά άρθρο.

μερικά ξέρω

Οι ανεξάρτητοι συγγραφείς κερδίζουν ακόμη και έξι αριθμούς ή περισσότερα από το σπίτι κάθε χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει τον blogger Holly Johnson, ο οποίος κερδίζει περισσότερα από 200.000 $ ετησίως γράφοντας άρθρα για άλλους ιστότοπους. Ο Johnson προσφέρει επίσης ένα μάθημα όπου μπορείτε να ελέγξετε αν θέλετε να είστε ανεξάρτητος συγγραφέας αλλά το χρειάζεστε. Βοηθήστε με να ξεκινήσω.

7: Απόκτηση νέων πελατών για την επιχείρησή σας


Όταν ξεκίνησα το ιστολόγιό μου, σκέφτηκα τον ιστότοπό μου ως εργαλείο μάρκετινγκ για να αποκτήσω νέους πελάτες για τον προγραμματισμό της οικονομικής μου εφαρμογής. Αυτή η στρατηγική λειτούργησε υπέροχα καθώς η διαδικτυακή μου παρουσία με βοηθά να χτίσω αρχή και να προσεγγίσω άτομα που διαφορετικά δεν θα μπορούσα να προσεγγίσω.

Εάν έχετε οποιαδήποτε επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες οποιουδήποτε είδους, συνιστώ ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε νέους πελάτες. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη βάση των πελατών σας, όπως έκανα, και είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το κρύο ή τη διεξαγωγή βαρετών σεμιναρίων.
Εάν έχετε εμπειρία σε έναν συγκεκριμένο τομέα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προγύμνασης. Αυτό είναι κάτι που συνέβη τυχαία για μένα. Καθώς έφτιαχνα το blog και την επωνυμία μου, ένας αριθμός ανθρώπων άρχισαν να επικοινωνούν μαζί μου για να μάθουν πώς το έκανα και πώς μπορούσαν να εφαρμόσουν τις ίδιες ιδέες στη δουλειά τους. Ενώ αρχικά έδωσα συμβουλές δωρεάν καθώς μου άρεσε, τελικά κατέληξα να χρεώνομαι συμβουλευτική αμοιβή.

Το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται από τον τύπο θέσης στην οποία βρίσκεστε. Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, οι εκτελεστικοί προπονητές κερδίζουν περίπου 325 $ ανά ώρα, ενώ οι επιχειρηματικοί προπονητές κερδίζουν περισσότερα, όπως 235 $ ανά ώρα. Οι προπονητές ζωής, από την άλλη πλευρά, μπορούν να χρεώσουν περίπου 160 $ ​​ανά ώρα.

Εάν είστε ειδικός στον τομέα σας και οι άνθρωποι πάντα θέλουν να “επιλέξουν τον εγκέφαλό σας”, θα πρέπει να αρχίσετε να κατηγορείτε τους ανθρώπους. Ο χρόνος και οι συμβουλές σας είναι πολύτιμοι!

9: Κάνοντας ένα προβάδισμα


Μετά από μερικά χρόνια στο Good Financial Cents, ξεκίνησα έναν δεύτερο ιστότοπο από τον Jeff που ονομάζεται Life Insurance. Ενώ αρχικά ξεκινήσαμε αυτόν τον ιστότοπο για να δημιουργήσουμε τους δικούς μας δυνητικούς πελάτες, φτάσαμε στο σημείο όπου είχαμε τόσους δυνητικούς πελάτες που δεν μπορούσαμε να τους χειριστούμε οι ίδιοι.

Τελικά, ανακάλυψα ότι μια χούφτα ασφαλιστικών εταιρειών είναι πρόθυμες να πληρώσουν για δυνητικούς πελάτες που δημιουργούνται μέσω του ιστότοπού μου. Αυτές οι εταιρείες θα πληρώσουν 35 έως 100 $ ανά μόλυβδο, κάτι που είναι τρελό. Αυτό ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα ματιών για μένα, καθώς δεν είχα ιδέα ότι αυτό ήταν δυνατό.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι δεν είναι μόνο οι εταιρείες ασφάλισης ζωής που είναι πρόθυμες να πληρώσουν για δυνητικούς πελάτες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέσα και στρατηγικές παραγωγής μολύβδου στην αγορά, οπότε φροντίστε να λάβετε υπόψη όλες τις δυνατότητες.

10: Ψηφιακά προϊόντα


Υπάρχουν όλα τα είδη ψηφιακών προϊόντων στην αγορά, αλλά υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερα. Έχω ακόμη και μερικά!

Για παράδειγμα, αν εγγραφείτε στη δωρεάν πρόκληση Make 1K, όπου σας δείχνω πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να κερδίσετε τα πρώτα 1.000 $, έχω αναβάθμιση 7 $ που περιλαμβάνει ορισμένα PDF και βίντεο πίσω από τα παρασκήνια. Παρόλο που τα 7 $ μπορεί να μην φαίνονται πολλά χρήματα, αυτό το μεμονωμένο στοιχείο με βοηθά ακόμα να κερδίσω παθητικά άλλα 1.500 έως 2.000 $ το μήνα!

Ένα άλλο παράδειγμα ψηφιακών προϊόντων είναι ο μεγάλος κόσμος με δυνατότητα εκτύπωσης. Πολλοί διαδικτυακοί επιχειρηματίες δημιουργούν ψηφιακά προϊόντα που οι πελάτες τους μπορούν να εκτυπώσουν στο σπίτι τους, και συχνά κάνουν τραπεζική. Ενώ πολλοί μπλόγκερ έχουν τα δικά τους εκτυπώσιμα πρότυπα προϋπολογισμού, προγράμματα γεύματος ή λίστες ελέγχου, μπορείτε επίσης να βρείτε παραδείγματα στο Etsy.com.