Πώς να ξεκινήσετε ένα κανάλι youtube και να κερδίσετε χρήματα από το κανάλι

Ξεκινήστε ένα κανάλι YouTube


Σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν σκέφτηκα ποτέ να ξεκινήσω ένα κανάλι YouTube, αλλά το έκανα και κέρδισα χρήματα σε μόλις 5 σύντομους μήνες!

Τώρα βγάζω χρήματα με τα βίντεο που λαμβάνω από τις διαφημίσεις, μπορείτε να δείτε πώς το έκανα εδώ.

Μετατροπή σε κείμενο


Καταγράψτε (καταγράφει) αυτό που ακούτε, ο μεταδότης το κάνει αυτό. Εάν μπορείτε να πληκτρολογήσετε γρήγορα, αυτή μπορεί να είναι η ιδανική δουλειά για εσάς.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε; Εδώ μπορείτε να κερδίσετε 7-21 $ την ώρα από εταιρείες που προσλαμβάνουν για μεταγραφή ή περισσότερα εάν ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Πώς να ξεκινήσετε: Εξετάστε μια δευτερεύουσα κίνηση στη μεταγραφή με αυτό το δωρεάν μίνι-μάθημα

Πώληση προϊόντων στο Διαδίκτυο

Δημιουργήστε εκτυπώσιμα και πωλήστε στο Etsy


στιγμιότυπο οθόνης ενός εκτυπώσιμου παιχνιδιού πάρτι αφοσίωσης
Αυτή είναι μια καλή δουλειά για φοιτητές, επειδή κάνετε μια εκτυπώσιμη δουλειά ΜΟΝΟ και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτό ξανά και ξανά.

Είναι μια εξαιρετική μορφή παθητικού εισοδήματος που θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρήματα ενώ εστιάζετε στη σχολική εργασία.

Πόσα μπορώ να κερδίσω; Αναμένετε να κερδίσετε $ 500-1000 + ανά μήνα κάνοντας αυτό ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑΙ. Δείτε πόσα άλλα κέρδισαν εδώ.

Πώς να ξεκινήσετε: Δείτε τη συνέντευξή μου με δύο γυναίκες που το έκαναν με επιτυχία και στο άρθρο μου Πώς να κερδίσετε χρήματα που πωλούν εκτυπώσιμα στο Etsy.

Πώληση στο Amazon (πρόγραμμα FBA)


Αν σας αρέσει να ψωνίζετε και ψάχνετε μια καλή προσφορά, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το πρόγραμμα Εκπλήρωση από το Amazon της Amazon.

Βρείτε καλές προσφορές για αντικείμενα σε καταστήματα τούβλου και κονιάματος ή στο διαδίκτυο και τις πωλείτε σε υψηλότερη τιμή στο Amazon. Κερδίζετε από τη διαφορά.

Το πρόγραμμα FBA της Amazon καθιστά δυνατή την πώληση στην πλατφόρμα ενώ βρίσκεστε στο σχολείο ενώ φροντίζετε για θέματα πελατών και εξυπηρέτησης πελατών.

Πόσα μπορώ να κερδίσω; Αυτό ποικίλλει σημαντικά, αλλά πήρα συνέντευξη από την Τζέσικα, η οποία κερδίζει 5.000 $ το μήνα. Δουλεύει μόνο 10 ώρες την εβδομάδα.

Πώς να ξεκινήσετε: Συνιστώ να παρακολουθήσετε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ 7ήμερο μάθημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Jessica και τη συνέντευξή μας για το πώς να πουλήσετε στο Amazon.

Η αδερφή μου πήρε το μάθημα και κερδίζει περισσότερα από $ 2.000 στο πλάι ενώ εκτελεί μια εργασία πλήρους απασχόλησης, οπότε ξέρω ότι αυτό είναι πραγματικό.

Αναστροφή προϊόντων από Flea και Thrift Stores


Ο Rob από το Flea Market Flipper είναι η παλέτα MASTER. Πραγματοποίησε περισσότερες από 130.000 $ αγορές από PART-TIME Flea Markets και καταστήματα λιτότητας, κυρίως στο eBay.

Και δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε. Ο Ρομπ συνιστά στους μαθητές του να ξεκινήσουν με έναν προϋπολογισμό 20-50 $ για να βρουν αντικείμενα. Με βάση αυτό, θα πρέπει να μπορούν να βγάλουν 100-300 $ (μεταπωλούνται κυρίως στο eBay) και στη συνέχεια να πάρουν μέρος του κέρδους και να το ξανακάνουν.

Πώς ξεκινώ; Ο Rob δημιούργησε ένα δωρεάν εργαστήριο για να μετατρέψει το πάθος σας να επισκεφθείτε καταστήματα λιτότητας, πωλήσεις ναυπηγείων και υπαίθριες αγορές σε μια κερδοφόρα επιχείρηση μεταπώλησης σε μόλις 14 ημέρες. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο δωρεάν εργαστήριο. 15. Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με Drop Shipping
Η Drop Shipping είναι μια μέθοδος με την οποία μπορείτε να πουλάτε προϊόντα τρίτων από την Drop Shipping Company χωρίς να βλέπετε ή να στέλνετε το προϊόν. Όταν πραγματοποιείτε μια πώληση, το αντικείμενο αποστέλλεται απευθείας από τη ναυτιλιακή εταιρεία στον πελάτη.

Το κέρδος σας είναι η διαφορά μεταξύ του τι χρεώνετε στους πελάτες σας και του τι σας χρεώνει η ναυτιλιακή εταιρεία.

Ακολουθεί ένα υπέροχο γράφημα που δείχνει πώς λειτουργεί:

Εικόνα που δείχνει πώς λειτουργεί η αποστολή
Ο Theo McArthur σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την αποστολή drop και δημιούργησε ένα πρόγραμμα αποστολής που σας διδάσκει πώς να ξεκινήσετε τον πρώτο σας κερδοφόρο ιστότοπο Dropship σε 14 ημέρες ή λιγότερο και να αυξήσετε τα έσοδά σας στα 10.000 $ το μήνα.

Διαδικτυακές θέσεις εργασίας για φοιτητές χωρίς επενδύσεις
μαθητής στο φορητό υπολογιστή του αναζητώντας καλύτερες θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης για μαθητές

Αξιολογητής μηχανών αναζήτησης


Θέλετε να κερδίσετε χρήματα για να βοηθήσετε την Google να καθαρίσει τα σφάλματα της; Σκεφτείτε να γίνετε αξιολογητής μηχανών αναζήτησης.

Το Google δεν παίρνει τα πάντα σωστά όταν πρόκειται για αποτελέσματα αναζήτησης και χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Ως αξιολογητής μηχανών αναζήτησης, αξιολογείτε τις διαφημίσεις κοινωνικών μέσων και τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης για συνάφεια. Τόσο πολύ! Εργάζεστε εξ ολοκλήρου με το δικό σας πρόγραμμα με μέγιστο όριο 20 ώρες την εβδομάδα και επομένως αυτή είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας για φοιτητές.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε; 12,50 $ – 14 $ ανά ώρα

Πώς να ξεκινήσετε: Δείτε τις δύο εταιρείες που προτείνω για αναθεωρητές μηχανών αναζήτησης εδώ.

Εγγραφείτε στις ερευνητικές μελέτες

– Μέχρι 400 $ ανά μελέτη
Αυτή είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή δουλειά για μαθητές, επειδή μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα και εύκολα χρήματα συμμετέχοντας σε ερευνητικό έργο. Παρακάτω είναι οι καλύτερες εταιρείες πληρωμής για να εγγραφείτε

Απάντηση – 50 $ – 400 $
Κλήσεις χρηστών – 50-100 $ ανά ώρα

Σε διαδικτυακές έρευνες

n Πληρωθείτε
Μοιραστείτε την ιδέα σας στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας για να βοηθήσετε τις επωνυμίες να προσφέρουν καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες και να πληρωθούν σε δωροκάρτες ή μετρητά. Αυτές είναι πολύ συχνές διαδικτυακές εργασίες από το σπίτι.