Τι είναι το Clickbank

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα με την Clickbank, δεν είστε μόνοι. Η Clickbank διαθέτει βιβλιοθήκη με περισσότερα από 4.000 μοναδικά προϊόντα που προσεγγίζουν περισσότερους από 200 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Το Clickbank είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που συνδέει περισσότερους από 6 εκατομμύρια δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου και συνεργαζόμενους έμπορους, οι οποίοι στη συνέχεια τα προωθούν σε καταναλωτές. ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυακά μαθήματα, βίντεο και μουσική για περισσότερους καταναλωτές

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το Clickbank. Ο πρώτος τρόπος είναι να δημιουργήσετε τα δικά σας προϊόντα και να τα καταχωρίσετε. 3 Ο δεύτερος τρόπος είναι να παραλείψετε το βήμα δημιουργίας προϊόντων και να απαριθμήσετε τα προϊόντα άλλων ατόμων ενώ λαμβάνετε προμήθεια για κάθε πώληση. 2 Οι πωλητές μπορούν να επιλέξουν προμήθεια από 1% έως 75% .4

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ


Το Clickbank είναι μια θυγατρική αγορά και μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου.
Ως κάτοχος περιεχομένου, μπορείτε να προσθέσετε το προϊόν σας στη βάση δεδομένων Clickbank και να διαχειριστείτε τη διαδικασία πωλήσεων και πληρωμών, καθώς και να το κάνετε ορατό στο δίκτυο συνεργατών σας.
Είναι δωρεάν να εγγραφείτε ως έμπορος θυγατρικών Clickbank, δεν υπάρχει διαδικασία επιλογής και μπορείτε να ξεκινήσετε τους μάρκετινγκ συνδέσμων και να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα σε όσα προϊόντα θέλετε αμέσως.
Πώληση των δικών σας προϊόντων στην Clickbank
Η Clickbank διευκολύνει την προώθηση των ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών σας. Θα χρεωθείτε μια εφάπαξ χρέωση ενεργοποίησης 49,95 $ για να γίνετε μεταπωλητής της Clickbank. Μόλις εγγραφείτε ως προμηθευτής, θα αναφέρετε τα προϊόντα σας. Στη συνέχεια, θα ορίσετε το ποσοστό των προμηθειών που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε σε όποιον θέλει να εμπορεύεται και να προωθεί το προϊόν σας.

Μόλις καταχωριστεί το προϊόν σας, άλλοι χρήστες του Clickbank θα ξεκινήσουν να το προωθούν στους δικούς τους ιστότοπους. Αυτό θα οδηγήσει την επισκεψιμότητα στη σελίδα πωλήσεων του ιστότοπού σας και θα δημιουργήσει πωλήσεις

Το Clickbank είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία δυνητικών πελατών


Εάν πουλάτε ένα προϊόν στην Clickbank, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι η σελίδα προορισμού σας (ο προορισμός στον οποίο στέλνουν επισκεψιμότητα οι συνεργάτες σας) είναι εύχρηστη, προσανατολισμένη στις πωλήσεις και έχει σαφή έκκληση για δράση. Διαφορετικά, οι επισκέπτες θα πρέπει μόνο να κάνουν κλικ και να απομακρυνθούν από τον ιστότοπο. Ενώ αυτό θα οδηγήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, δεν θα αποφέρει έσοδα για εσάς.

Ίσως είναι καλύτερο να δείτε το Clickbank ως εργαλείο δημιουργίας επαφών, καθώς ενδέχεται να μην πουλάτε αμέσως 100.000 αντίγραφα του e-book σας. Το Clickbank μπορεί να λειτουργήσει ως τρόπος προσέλκυσης επισκεπτών στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορούν να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας. Μόλις εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τα προωθήσετε (αντί για μία ευκαιρία).

Πώληση των προϊόντων κάποιου άλλου στο Clickbank


Εκτός από την πώληση των δικών σας προϊόντων στην Clickbank, μπορείτε επίσης να ενεργείτε ως συνεργάτης και να αγοράζετε προϊόντα που αναφέρονται από άλλους προμηθευτές. Μόλις εγγραφείτε για να εγγραφείτε στην Clickbank, θα μπορείτε να περιηγηθείτε αμέσως στα διάφορα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα. Η Clickbank διαθέτει πάνω από 4.000 μοναδικά προϊόντα στην πλατφόρμα. στην αρχή, μπορεί να είναι χρήσιμο να περιορίσετε την αναζήτησή σας φιλτράροντας τον τύπο προϊόντος ή / και το ποσοστό των προμηθειών

Είναι σημαντικό να ελέγξετε διεξοδικά τη σελίδα πωλήσεων του προμηθευτή σας προτού δεσμευτείτε να προωθήσετε το προϊόν σας. Μπορεί να προσφέρουν προμήθεια 75%, αλλά εάν ο ιστότοπός σας δεν φαίνεται αξιόπιστος, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε πωλήσεις ανεξάρτητα από την επισκεψιμότητα που οδηγείτε στον ιστότοπό τους.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πλατφόρμες θυγατρικών, το Clickbank είναι μια αγορά τόσο για δημιουργούς περιεχομένου όσο και για εμπόρους θυγατρικών.
Μάρκετινγκ προϊόντων Clickbank
Για να ξεκινήσετε, πρέπει να έχετε έναν ιστότοπο που να περιέχει άλλες προσφορές θυγατρικών παρόμοιες με τα προϊόντα Clickbank που θέλετε να προωθήσετε. Εάν δεν διαθέτετε ιστότοπο, το WordPress προσφέρει μια δωρεάν έκδοση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε να δημοσιεύετε άρθρα αμέσως.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα άρθρα σας για να τραβήξετε την προσοχή των αναγνωστών και να παρουσιάσετε την προσφορά θυγατρικών Clickbank κάπου στο άρθρο. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε ένα ενημερωτικό δελτίο και να το χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε προσφορές Clickbank στο κοινό σας όσο το δυνατόν συχνότερα.

Η δημιουργία σελίδας θαυμαστών στο Facebook είναι επίσης μια επιλογή, καθώς τα περισσότερα είδη κοινού είναι επίσης στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να γεμίσετε το Facebook σας με περιεχόμενο που συνδέεται με τον ιστότοπό σας και να το χρησιμοποιήσετε για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Ένας άλλος τρόπος για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας είναι να χρησιμοποιήσετε άλλα δίκτυα διανομής περιεχομένου, όπως το Taboola ή το Outbrain.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας


Όσο περισσότερη κίνηση φτάνετε στον ιστότοπό σας, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε

r με Clickbank. Για να μεγιστοποιήσετε την επισκεψιμότητα, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο εντοπίζοντας λέξεις-κλειδιά που συνήθως αναζητούνται και σχετίζονται με το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε. Εάν δημιουργείτε άρθρα και άλλο περιεχόμενο βάσει αυτών των λέξεων-κλειδιών, μπορείτε συχνά να έχετε κάποια επισκεψιμότητα μηχανών αναζήτησης, για παράδειγμα, ειδικά αν στοχεύετε φράσεις λέξεων-κλειδιών με μεγάλη ουρά.

Οι φράσεις λέξεων-κλειδιών με μεγάλη ουρά είναι μεγαλύτερες, πιο συγκεκριμένες φράσεις αναζήτησης, αντί για μία ή δύο λέξεις. Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να προωθήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα πόκερ, μπορείτε να κάνετε κάποια έρευνα λέξεων-κλειδιών και να αποφασίσετε ότι ο όρος «διαδικτυακό μάθημα πόκερ» έχει πολύ ανταγωνισμό έναντι των υπαρχόντων ιστότοπων. Ωστόσο, ένα άρθρο που βασίζεται στην απάντηση στην ερώτηση “Πότε να πατήσετε κατά τη διάρκεια του sit-n-go;” δεν έχει τόσο μεγάλο ανταγωνισμό και μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη επισκεψιμότητα.

Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας και συλλέξτε πληροφορίες επισκεπτών


Είτε προωθείτε τα δικά σας προϊόντα είτε το περιεχόμενο κάποιου άλλου, το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι λειτουργικός και χωρίς σφάλματα. Θέλετε επίσης να ξεκινήσετε τη λήψη πληροφοριών από άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας το συντομότερο δυνατό. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να προσφέρετε ένα ενημερωτικό δελτίο. Με ένα ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινό αφιερωμένο στο μάρκετινγκ όλων των προσφορών σας στο μέλλον.

Ανταγωνιστείτε χωρίς κίνδυνο με 100.000 $ σε εικονικά μετρητά


Δοκιμάστε τις εμπορικές σας ικανότητες με τον ΔΩΡΕΑΝ προσομοιωτή μετοχών .T. Ανταγωνιστείτε με χιλιάδες εμπόρους Investopedia και προχωρήστε στην κορυφή. Στείλτε συναλλαγές σε εικονικό περιβάλλον προτού αρχίσετε να διακινδυνεύετε τα δικά σας χρήματα. Εξασκηθείτε στις επιχειρηματικές στρατηγικές έτσι ώστε όταν είστε έτοιμοι να εισέλθετε στην πραγματική αγορά, έχετε την πρακτική που χρειάζεστε.