Τι είναι το google adsense

1: Google Adsense


Όταν ξεκίνησα το blog μου, αντιμετώπισα πολλούς περιορισμούς ως οικονομικός σύμβουλος. Ως αποτέλεσμα, ένας από τους μοναδικούς τρόπους που μπορούσα να κερδίσω χρήματα ήταν τότε χρησιμοποιώντας το Google Adsense. Με αυτήν τη στρατηγική δημιουργίας εσόδων, απλώς εγγραφείτε και η Google σάς δίνει έναν κωδικό για αντιγραφή και επικόλληση στον ιστότοπό σας. Από εκεί, η Google κάνει τα υπόλοιπα και πληρώνεστε όταν κάποιος κάνει κλικ στις διαφημίσεις σας ή / και πραγματοποιεί μια αγορά.

Όταν πρόσθεσα τελικά το Google Adsense στον ιστότοπό μου, κατάφερα να κερδίσω την πρώτη μου πληρωμή 100 $ σε περίπου τρεις μήνες. Αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν πώς κέρδισα τόσο πολύ με το Adsense στην πρώτη θέση.

Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι περισσότερες διαφημίσεις στον ιστότοπό μου αφορούν χρηματοοικονομικά προϊόντα που πληρώνουν αρκετά καλά. Εάν το ιστολόγιό σας βρίσκεται σε διαφορετική θέση, όπως φαγητό ή μόδα, ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την αποπληρωμή των διαφημίσεών σας με την πρώτη σας επιταγή 100 $.

2: Σύνδεσμοι κειμένου

Ο δεύτερος τρόπος που κέρδισα 100 $ στην αρχή ήταν μέσω συνδέσμων κειμένου. Εάν αναρωτιέστε τι είναι οι σύνδεσμοι κειμένου, ρίξτε μια ματιά σε οποιοδήποτε άρθρο στον Ιστό και θα δείτε επισημασμένες λέξεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ για να σας μεταφέρουν σε άλλη ιστοσελίδα.

Αν και δεν έχω παρατηρήσει για λίγο, υπάρχουν πολλές εταιρείες που είναι πρόθυμες να σας πληρώσουν 100 $, 200 $, ή ακόμα και 1.000 $ ή περισσότερα για να συνδεθείτε με τις δικές τους από τον ιστότοπό σας. Αλλά ήμουν ενθουσιασμένος όταν αρκετές εταιρείες μου πλήρωσαν 100 $ ή περισσότερα επειδή συμπεριέλαβα έναν σύνδεσμο σε μία από τις αναρτήσεις μου στο blog.

Δυστυχώς, τελικά ανακάλυψα ότι η πώληση συνδέσμων κειμένου αντιβαίνει στους όρους και τις προϋποθέσεις της Google. Εάν το κάνετε με συνέπεια, ο ιστότοπός σας θα αποθηκευτεί μακροπρόθεσμα.

Επομένως, η πώληση συνδέσμων κειμένου δεν είναι μια καλή μακροπρόθεσμη στρατηγική δημιουργίας εσόδων. Μπορείτε να το κάνετε μερικές φορές χωρίς αρνητικά αποτελέσματα, αλλά αν το πάρετε άπληστο και το παρακάνετε, θα το μετανιώσετε.

3: Δημοσιεύσεις

Με μια χορηγία, μια εταιρεία σας πληρώνει για να μιλήσετε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της στον ιστότοπό της. Ενώ αρχικά κέρδισα $ 100 έως $ 200 για κάθε διαφημιστική ανάρτηση που έκανα στο Good Financial Cents, συνέχισα να αυξάνω τις τιμές μου με την πάροδο του χρόνου.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε; Ο Blogger Alexis Schroeder της FITnancials λέει ότι κερδίζει συχνά 3.000 $ το μήνα με χορηγίες. Ωστόσο, ορισμένα ιστολόγια με περισσότερη επισκεψιμότητα μπορούν εύκολα να κερδίσουν 20.000 $ ή περισσότερα ανά χορηγία.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε χορηγίες, σίγουρα θα συνιστούσα να συνεργάζεστε μόνο με εταιρείες που πιστεύετε και να αισθάνεστε καλές προωθήσεις. Πιθανότατα δεν θα κερδίσετε μεγάλη εμπιστοσύνη από τους αναγνώστες σας εάν προωθήσετε οτιδήποτε και όλα χωρίς να βεβαιωθείτε ότι ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να βλάψει τις προσπάθειές σας να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας περισσότερο από ό, τι βοηθά τα έσοδα από αναρτήσεις.
Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας από τους πιο επικερδείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Μόλις μπόρεσα να προσθέσω συνδέσμους συνεργατών στον ιστότοπό μου, είδα τα έσοδά μου να αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Οι θυγατρικές στη θέση χρηματοοικονομικού σχεδιασμού περιλαμβάνουν εταιρείες όπως διαδικτυακές χρηματιστηριακές, διαδικτυακές τράπεζες και χρηματοοικονομικά μέσα. Τέτοιες εταιρείες πληρώνουν πολύ καλά εάν είστε πρόθυμοι να τις προωθήσετε.

Ενώ ο τύπος των συνεργατών με τους οποίους συνεργάζεστε θα ποικίλλει ανάλογα με τη θέση στην οποία βρίσκεστε, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες εταιρείες θα σας πληρώνουν έως και 100 $ ανά μετατροπή. Δεν είναι πολύ δύσκολο να αρχίσετε να κερδίζετε πραγματικά χρήματα με αυτό το είδος της απόδοσης στον χρόνο σας.

Εάν δεν με πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στο Sense of Cents. Η Michelle Schroeder-Gardner είναι ο επιχειρηματίας πίσω από αυτό το ιστολόγιο και είναι επίσης ο ιδρυτής ενός μαθήματος που ονομάζεται Making Sense of Affiliate Marketing. Η Michelle κερδίζει σταθερά πάνω από 100.000 $ το μήνα μέσω των πωλήσεων της ιστοσελίδας και των μαθημάτων της. Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος.

5: Διαφημίσεις προβολής

Οι διαφημίσεις προβολής είναι πολύ παρόμοιες με το Google Adsense, εκτός από το ότι ο αναγνώστης δεν χρειάζεται να κάνει κλικ στη διαφήμιση για να δημιουργήσετε έσοδα. Σκεφτείτε τις διαφημίσεις προβολής ως πινακίδες στον ιστότοπό σας και όχι στο πλάι του αυτοκινητόδρομου.

Με τις διαφημίσεις προβολής, πληρώνεστε για το πόσες φορές προβάλλονται οι διαφημίσεις σας, ανεξάρτητα από το τι. Επομένως, αυτές οι διαφημίσεις θα έχουν καλύτερη απόδοση για εσάς καθώς η επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.